Abheda Yoga Academy

Yoga & Tantra – based on Trika & Vajrayana

Invitație în Tabăra Spirituală Abheda Yoga de la Moeciu de Sus – 10-20 august 2017

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Woman doing yoga on the lake – beautiful lights

  Dragi prieteni,

  Vă invităm în TABĂRA SPIRITUALĂ ABHEDA YOGA DE LA MOECIU DE SUS, care va avea loc în perioada 10 august – 20 august 2017, cu tema:
  “STUDIU ȘI METODE PRACTICE DE LUCRU CU DEVI/DEVA, DAKINI/DAKA ȘI ENTITĂȚILE ANGELICE”.
  Este o ocazie specială de a ne cunoaște si de a practica intensiv anumite tehnici de yoga nondualistă Abheda Yoga (Calea Inimii) care pot fi foarte eficiente într-o astfel de retragere.
  VA EXISTA POSIBILITATEA DE A PARTICIPA LA INIȚIERILE TEORETICE DESPRE METODELE DE VIAȚĂ LUNGĂ – AYUSYA, ȘI SE VOR CONTINUA AUDIERILE SECRETE DESPRE ENERGIA FUNDAMENTALĂ KUNDALINI.

  Tabăra Abheda Yoga va avea loc la Pensiunea House of River din Loc. MOECIU DE SUS.
  Va fi și o seară de petrecere spirituală, fără alcool, tutun și alte substanțe interzise de perspectiva yoghină, un spectacol al talentelor artistice și multe vizionări de filme spirituale speciale.
  Poate participa oricine crede că este interesat de un astfel de efort spiritual și că poate respecta optiunile celorlalti participanti, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.
  Se vor face initieri în tipuri de meditații care permit progresul spiritual, astfel încat oricine are aspirația de a începe o evoluție spirituală accelerată, poate avea acum ocazia să o facă.
  Persoanele care doresc să fie însoțite, pot participa astfel dacă estimează că este posibilă o integrare armonioasă în tabară.
  Retragerile spirituale de scurta durată au o mare eficiență deoarece căutătorul spiritual nu are timp să se blazeze, aspirația spirituală este proaspată și intensitatea trăirii maximă.
  O astfel de retragere oferă un impuls spiritual enorm a cărui influentă va fi resimtita în săptămânile și chiar lunile următoare, în funcție de aspirația fiecăruia și practica zilnică.
  Este o invitație pentru persoanele care vor să realizeze un salt spiritual major în scurt timp și care sunt hotărâte să realizeze pentru aceasta un efort intensiv.

  Pentru alte amanunte legate de cazare si aranjamente transport va rugam sa luati legatura cu coordonatoarea organizarii taberei – Tania Brandusoiu  telefon: 0744327347.

  Va asteptam cu drag,
  Acharya Leonard

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

Previous

Luna Nouă în Rac – 24 iunie 2017, ora 05:30 – urmează-ți intuiția!

Next

Există glanda fericirii?

1 Comment

 1. Nelu

  Pentru newsletter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén