• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  astralIn acest scurt filmulet il putem urmari pe William Buhlman, un renumit explorator al constiintei, si al lumii astrale intr-un interviu foarte interesant despre ce inseamna dedublarea astrala.

  William Buhlman preda si sustine prelegeri in intrega lume, despre calatoriile extracorporale antrenandu-i pe oameni cum sa isi proiecteze constiintele dincolo de limitele corpului fizic si cum sa exploreze dimensiuni si lumi paralele dincolo de realitatea vietii de zi cu zi. Noi suntem mai mult decat un corp fizic, iar universul nu se limiteaza doar la lumea fizica pe care o percem cu cele cinci simturi.

  Conform unor estimari, peste 50 de milioande de oameni au avut experiențe de proiectie in afara corpului fizic, acest numar impresionant sugerand ca fiecare dintre noi poate sa aiba acces la aceste experiente, cu destul de mare usurinta. Studiind atent experiențele extracorporale, s-au putut observa caracteristicile lor comune si s-au descoperit anumite chei practice esențiale care ii vor ajuta pe cei interesati sa exploreze cu succes dimensiunea vasta si enigmatica ce se deschide atunci in fata lor.

  Vizionare placuta!

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...