• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  selfSâmbătă 05 decembrie 2009, orele 12-15, vă invitam la workshop-ul având ca temă Introspecţia Sinelui sau meditaţia “Cine sunt eu?”, susţinut de de yogasiromani Leonard, la clubul Satya, pe strada Banu Manta, nr.25 Bucureşti (lângă Primăria Sectorului 1) (http://www.satya.ro/ro/contact.html).

  Această practică esenţială care conduce la relevarea Sinelui Suprem Atman şi a realităţii ultime este valabilă şi eficientă în toate cele trei lumi: lumea fizică, lumea astrală şi în lumea cauzală.

  Este o foarte înaltă practică nondevoţională şi este considerată de cei care o cunosc ca fiind o metodă directă de revelare a realităţii ultime.

  Ea aparţine căilor spirituale nondualiste (Advaita Vedanta şi Abheda Tantra) şi vizează, în primul rând, transcenderea realităţii obişnuite, după care realizează integrarea din punct de vedere spiritual a întregii manifestări.

  Întotdeauna, pentru a avea succes în integrarea spirituală a lumii înconjurătoare, trebuie

  să mergem prin Sine către Lume şi NU prin Lume către Sine

  (sau prin Dumnezeu către Lume şi nu prin Lume către Dumnezeu).

  Se va transmite o metodă eficientă secretă pentru obţinerea succesului în această direcţie.

  În funcţie de anumite aspecte subtile, este posibil ca initierea finală să nu fie oferită tuturor participantilor.

  Iniţierea se transmite şi on-line (amănunte pe wwww.caleainimii.ro), dar persoanele care doresc să participe on-line trebuie să anunţe din timp pentru a li se confirma acceptul.

  Taxa de participare este de 10 lei şi se achită cu ocazia participării la workshop.
  Persoanele care doresc să aibă dreptul de a primi şi suportul scris al workshop-ului, trebuie să achite o taxă suplimentară de 10 lei.

  Workshop-ul este sustinut de yogasiromani Leonard Radutz, profesor de yoga format la şcoala maestrului Shivananda şi fondator al Societăţii Academice AdAnima pentru Transformare şi Cunoaştere de Sine.

  Amănunte la tel. 0788-377773.

  …………………………………………..
  Pentru workshop on-line este necesar sa aveti cont de mail Yahoo si instalat în calculator programul Yahoo Messenger.

  Pentru a putea audia conferinta sau cursul, cu 15 minute înainte de ora inceperii conferintei trebuie sa aveti calculatorul conectat on-line si sa aveti deja introdus in lista de contacts userul

  leonardradutz@yahoo.com.

  Va rugam comunicati cu conferentiarul doar pe chat, deci accceptati ca aceasta conferinta sa transmita voce intr-un singur sens (catre dvs.), deoarece procedand astfel nu veti deranja auditia celorlalti participanti.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...