• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Rugăciunea poate fi realizată oriunde, cu condiţia să se poată face în seninătate şi calm, căci numai în momentul în care încetează activitatea mentalului putem auzi cuvântul lui Dumnezeu.

  Nimic nu ne împiedică să ne rugăm în biserici, temple, sinagogi sau moschei; totuşi, aceasta nu este indispensabil şi ne putem ruga chiar cu mai multă eficacitate într-o cameră a locuinţei sau în natură.

  Nu există loc sau împrejurare în care o rugăciune să nu fie binevenită. Nimic nu ne împiedică să ne înălţăm gândurile şi inima către Dumnezeu. Trebuie ca poarta inimii noastre să fie mereu deschisă pentru a invita oaspetele nostru celest să locuiască în ea. Să trăim atât de aproape de Dumnezeu încât la orice încercare neaşteptată gândurile noastre să se îndrepte spre el ca floarea spre soare.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...