• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Venus va trece intre Pamant si Soare, intr-un eveniment astrologic rar, care va mai avea loc doar peste mai bine de 100 de ani, în 2117.
  Acest tranzit al lui Venus incepe pe 6 iunie la ora 01:01 (ora României), are maximul la 04:30 si se termină la 7:45.

  Evenimentul este cunoscut în domeniul de specialitate sub numele de „tranzitul lui Venus” şi reprezintă momentul în care planeta se interpune între Pământ şi Soare, obturând o mică parte a discului solar.

  Acest tranzit astronomic este similar cu o eclipsă solară, cu deosebirea că, deşi diametrul lui Venus este de 4 ori mai mare decât cel al Lunii, proiecția planetei Venus este mult mai redusă, deoarece se află la o distanță mult mai mare de Terra.

  Acest tranzit se repetă la fiecare 243 ani, sub forma unei perechi de tranzite separate de un interval de 8 ani. Între o pereche de tranzite şi alta au loc două perioade lungi de 113 ani. Această periodicitate arată că perioadele orbitale ale Terrei şi ale lui Venus sunt aproape înrezonanţă. Prima pereche de tranzite din mileniul III a avut loc la începutul secolului XXI în data de 8 iunie 2004, iar următoarea se va desfăşura în intervalul 5-6 iunie 2012. După 2012, următoarele două tranzite ale planetei Venus vor fi în decembrie 2117 şi, respectiv, decembrie 2125.
  Venus îşi va începe trecerea în data de 5 iunie 2012 la 22h 09m 29s UT (Universal Time) şi o va termina în data de 6 iunie 04h 49m 27s UT.

  Trecerea va avea o durată de 6 ore şi 40 de minute.

  NASA Science News a menţionat că astronomii speră să poată trage o privire “rapidă” asupra lui Venus, în totalitate, pe durata acestui tranzit peste discul solar, deoarece se se pare că în spatele lui venus ar exista un misterios corp ceresc care a făcut deja să se vorbească despre “arcul de foc al lui Venus”. Aveţi mai jos link-urile care furnizează toată informaţia necesară despre acest fenomen.

  http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2012/04jun_arcofvenus/

  Suprapunerea planetei Venus peste Soare are loc la gradul 15 din zodia Gemenilor.

  Deşi conjuncţiile Venus-Soare sunt fenomene astrologice relativ frecvente, conjuncţia din 5-6 iunie 2012 este, aşa cum ati văzut, rara şi ceva mai specială. Putem spune că pe lângă întâlnirea « simbolică » a celor doua corpuri cereşti la acelasi grad din horoscop, acum are loc şi o întâlnire « fizică », ceea ce, după părerea astrologilor arabi, sporeşte şi intensifică într-un anume mod semnificaţiile conjunctiei. În plus, conjunţia are loc în perioada de retrogradaţie a planetei Venus, perioadă care va lua sfârşit la sfârşitul lunii iunie iunie (27 iunie).

  Putem vorbi deci despre amplificarea la nivel sufletesc (Soarele) a energilor frumuseţii, armoniei, rafinamentului şi iubirii (Venus). Suntem deci mai deschişi către frumos, către artă, către celelalte suflete. Putem deveni mai constienţi de forţa iubirii şi putem să devenim mai încrezători în puterea noastră de a iubi şi de a fi iubiţi. Suntem mai amabili, mai blânzi , mai afectuoşi şi ar fi de dorit să folosim această oportunitate astrala pentru a ne împăca cu cineva drag, pentru a ne redeschide portile sufletelor printr-o comunicare de la suflet la suflet, plina de iubire şi înţelegere. Solaritatea crescuta de la nivel afectiv ne va ajuta sa ne manifestăm plini de curaj sentimentele şi ne va face mai emisivi din punct de vedere afectiv.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...