• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Data de 31 ianuarie 2018 este una specială din două motive: atunci are loc o eclipsă totală de lună și în același timp fenomenul de Lună albastră (o a doua lună plină, pe durata aceleiași luni calendaristice, prima fiind pe 2 ianuarie 2018) – termenul nu are nimic de a face cu culoarea Lunii de pe cer!

  Eclipsele generează influențe gravitationale și elecgromagnetice mai mari asupra corpului nostrul fizic și emotional, exercitând o influență mai puternică ca de obicei asupra pșihicului nostru. Este bine să știm că o Eclipsă de Lună este o Lună Plina (sau momentul cand Luna este în opoziție perfecta cu Soarele) mai puternică ca de obicei și cu  efecte de durată, emoțiile sunt sporite, și dacă vom fi atenți la aceste emoții ale noastre cu șiguranță ne putem da seama ce trebuie să modificam, să eliminam sau să adaugam vieții noastre pentru a ne șimți bine.

  Această Eclipsă în Leu poate produce transformari majore, este o energie imensă ce ne orientează mai mult spre relații, poate declanșa fel de fel de crize în scopul constientizării necesității unei relații în viața noastră, fie că vorbim de o relație de la locul de muncă, de relația cu noi înșine, de relația cu partenerul de viață, cu cei apropiați nouă sau cu societatea în care trăim.

  INFLUENȚA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DEMOMENTUL DE MAXIM, adică de pe 30 ianuarie 2018, ora 21:27, până pe 1 februarie ora 09:27! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare și Lună.

  Ce este bine să evitam în aceasta perioada: este neîntelept să facem dragoste în perioada de influenta nefasta a Lunii Pline. În timpul actului amoros, datorită fuziunii și dilatării aurice profunde dintre cei doi iubiți, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, într-un mod inconștient, vibrațiile negative existente în mediu. S-a constatat că acele cupluri care NU respectă această interdicție, se confruntă mult mai des cu probleme și tensiuni penibile, care nu au au adeseori nicio motivație, respectiv asta exacerbează manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretențiilor și uneori a stărilor de violență verbală, psihică sau chiar fizică.

  Tripura Sundari –29 ianuarie 2018

  Cu 48 de ore înainte de momentul astral de Luna Plină, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de specială, atunci când influența acestui astru este extrem de benefică asupra planetei noastre. În această lună, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 29 ianuariecu momentul de maxim la ora 15:27, o zi privilegiată, fiind denumită ziua frumuseții și armoniei universale (Tripura Sundari simbolizând Marea Putere Cosmică a frumuseții, armoniei și iubirii divinie). Este ziua în care putem să ne temperăm pornirile și ambițiile egoiste prin conștientizarea adevăratelor noastre aspirații, fiind o zi pe care merită să o consacram iubirii, artei, frumuseții, acțiunilor pline de dăruire.

  Pentru cei care se află într-o relație de cuplu este un moment privilegiat în care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

  Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

  Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este și unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului și a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

  Aspecte specifice

   Pe data de 31 ianuarie 2018, ora 15:27 – ora Romaniei se formează o Eclipsă de Lună în Leu, adică Luna se află la 11 grade în Leu și este în opozitie perfectă cu Soarele aflat la 11 grade în Varsator.

  Această Eclipsă de Lună se află în conjunctie cu Nodul Nord în Leu, din nou un aspect care vorbeste despre destin, despre dharma pe care ne-am ales-o în această viața  și evenimentele menite să ne pună pe calea noastră de suflet.

  Axa Leu/Varsator care este activată acum ne vorbește despre Individualitate versus Comunitate, despre cum fiecare la nivel personal aduce o influență, o contribuție personală la formarea energiei colective, întrebarea care se pune este: noi ce energie generăm, în ce fel ne folosim liberul aribitru pentru a face o diferență în lumea în care trăim?

  Cei născuți în jurul datei de 31 ianuarie, aprilie, iulie, octombrie( plus, minus 3 zile)  vor simti influența acestei energii mult mai puternc decat ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveti axele principale adică ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planetă personală în jurul gradelor 11 Vărsător, Taur, Leu și Scorpion.

   

   

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...