• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

   

  Ceea ce noi gândim cu intensitate, mai devreme sau mai târziu aceea devenim.
  Ceea ce noi simțim ne influentează semnficativ nu numai corpurile subtile ci, în mod clar și științific demonstrabil, corpul fizic. Emoțiile influentează structura celulară a corpului.

  Această constatare științifică ne confirmă ceea ce Yoga multimilenară ne precizează de la început.
  Daca întreținem mult timp gânduri rele, negative și emoții distructive, acestea se vor amprenta în ființa noastră.
  Dacă, însă, reușim să avem trăiri elevate, spirituale, gânduri benefice, stenice, constructive, care se raportează la calități și realități armonioase, atunci, de asemenea, această „realitate” interioară se va amprenta în corpul nostru și în mintea și emoțiile noastre și ne va deveni proprie.
  ……………………………………………………………………….
  Există mii și mii de receptori în fiecare celulă din corpul nostru. Fiecare receptor este specific unei peptide, sau proteine. Când avem sentimente de furie, tristețe, vinovăție, bucurie sau nervozitate, fiecare emoție în parte generează în avalanșă propriile sale neuropeptide. Aceste peptide expansionează în corp și se conectează cu acei receptori care modifică structura fiecărei celule în întregime. Acest lucru devine interesant în momentul în care celulele se divid. Dacă o celulă a fost expusă la o anumita peptidă mai mult decât altele, noua celulă, care este produsă prin intermediul divizării sale va avea mai mulți de receptori care se potrivesc  cu peptida specifică. De asemenea, celula va avea, mai putini receptori pentru  alte peptide  decât celula din care a provenit și la care aceasta  nu a fost expusă la fel de des.

  Astfel, dacă ați bombardat celulele în mod constant cu peptide provenite de la o atitudine negativă,  ați programat efectiv celulele pentru a primi mai multe dintre aceste peptide în viitor. Chiar mai rău, ați diminuat numărul de receptori ai peptidelor  specifice atitudinilor pozitive, ceea ce vă face mai înclinați spre negativitate.

  Acesta este motivul pentru care sunt necesare mai mult de câteva zile de gândire pozitivă pentru a avea un impact semnificativ asupra modelelor de atitudine pe termen lung. Fiecare celulă din corpul uman se înlocuiește la fiecare 2 luni. Deci, dacă aveți un istoric de gândire negativă, depresie, pesimism sau frustrare perpetuă, planul de lucru  va dura mai mult de câteva zile înainte de a vedea instalarea unor rezultate permanente.

  Începeți de azi. Porniți remodelarea structurii biologice a celulelor dumneavoastră prin yoga și deveniți înclinați spre fericire și optimism în favoarea oricărei  emoții și a oricaror ganduri de care sunteți  dependent în acest moment!

   

  adaptare dupa:  http://www.highexistence.com/thoughts-program-cells/

   

   

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...