• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Sfânta Treime cuprinde, în creștinism: Dumnezeu Tatăl, duhul Sfânt și Fiul.

  Trinitatea sau Sfânta Treime este un aspect esențial și în Școala Trika (Trika inseamna chiar asta – trinitate) sau pe Calea Inimii.

  Este un aspect definitoriu care este intâlnit mai ales în sistemele nondualiste și care face apel la o lege minunată a manifestării, numită ”Legea lui Trei”.
  Aceasta Lege a fost enunțată mai clar și răspândită mai ales de maestrul Gurdjieff, dar ea era cunoscuta în diverse sisteme cu mult, mult mai înainte. ”Legea lui Trei” are multe consecințe practice și un enunț specific, pe care cei interesați au posibilitatea să îl afle atunci când caută într-un mod autentic.

  Duhul sfânt este ceea ce face legătura dintre infinit și finit, aflându-se permanent cu un capăt în manifestare și cu un capăt în infinit, în Dumnezeire.

  Este echivalentul noțiunii de Shakti din Tantrism (mai ales din tantrismul nondualist Abheda Tantra).

  Înțelepții care depășesc un anumit nivel de realizare vorbesc despre aceleași noțiuni, indiferent de calea particulară prin care au obținut respectiva realizare spirituală.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...