• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  (pentru elevii care sunt deja la curs)

  Gata…! Reincepem cursurile, dupa o lună de vacanta binevenita!
  Binevenita? Da, din toata inima.
  Vacanta? Poate doar fiindca nu au mai avut loc cursurile, fiindca yoga s-a facut…am facut…au facut… cand unii, cand altii, cand toti… fiindca evolutia spirituala nu are niciun fel de pauze ci doar cresteri si caderi.

  Deci… sambata, 1 septembrie, la sediul din Piata Unirii din Bucuresti pe care il cunoasteti deja, cei care sunt deja elevi la cursul de yoga nondualista Abheda Yoga – Calea Inimiii – Yoga in Life sunt invitati la cursuri dupa cum urmează:
  – orele 11 – grupa de practicanti „mai avansati”
  – orele 16 – grupa de practicanti „mai putin avansanti” decat primii.

  Va sugeram sa veniti pregatiti – cum se spune… fizic, psihic, mental si spiritual, sa contribuiti la o atmosfera sarbatoreasca si profund spirituala. Este cursul dumneavoastra, este evolutia spirituala a dumneavoastra iar un bun NOU inceput este valoros în orice situatie, dar mai ales in domeniul fundamental al evolutiei spirituale.

  Va asteptăm cu drag!

  yogacharya Leonard

  P.S. Cursurile pentru incepatori vor incepe dupa data de 15 septembrie, data pe care o vom anunta ulterior.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...