• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac AICI
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 10 noiembrie 2018 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  beeRegizat de Taggar Siegel, documentarul a apărut în 2010. In acest film care se numește ,,Queen of the Sun: What Are the Bees Telling Us ?” este vorba  bineinteles, despre albine, și prin intermediul lui, săracuțele albinuțe ne vor spune printre altele că lor nu le place deloc ideea asta promovată de domnu’ ministru, cu plantele modificate genetic. Ba mai mult de-atâta, sunt foarte afectate și toată această industrie a OMG-urilor, în care Mosanto (votată și cea mai malefică corporație din lume pe 2011) este lider suprem, le ucide și pe bietele de ele, nu doar pe noi.

  Despre mierea de albine și beneficiile ce le aduce ea sănătății omului s-au scris probabil biblioteci întregi și cu siguranță se vor mai scrie, deoarece mierea este alimentul cel mai uimitor, iar valențele ei terapeutice sunt pe departe de a fi complet descoperite. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit mierea pe post de îndulcitor sau medicament, fiind mereu un aliment foarte apreciat în orice gospodărie.

  Pentru a produce jumătate de kilogram de miere, un roi de albine zboară aproximativ 20.000 de kilometri și culege polenul din circa 6 milioane de flori. Astfel, ele sunt responsabile de polenizarea a aproximativ 40% din hrana noastră. Este o cantitate enormă ce ar trebui să ne determine măcar să le acordăm albinelor cinstea cuvenită. Fără această polenizare, plantele care ne asigură hrana nu ar rodi, iar noi am muri, fără doar și poate, de foame.

  Problema este că la ora actuală, albinele se confruntă cu o criză extrem de gravă, numită Sindromul Depopulării Coloniilor  astfel incat albinele dispar pe capete, fiind afectate de mecanizarea apiculturii, dar mai ales de pesticidele folosite cu inconștiență în monoculturile agriculturii diavolești promovate de Mosanto și celelalte multinaționale machiavelice.

  Pentru vizionarea pe intregul ecran apasati butonul cu sagetele din dreapta jos!

   

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...
 • Am facut un magazin online pentru yoghini - www.bms.life :
 • izoprene, pături, perne de meditație, cărți de yoga și nutriție, obiecte pentru yoga
 • apă minerala de calitate, sucuri naturale
 • hrană sănătoasă pentru yoghini, pâine, cereale, mezeluri de soia, miere
 • produse naturiste terapeutice
  Aici urmărim să avem
  TOT CE ARE NEVOIE UN YOGHIN
  Dacă tot avem nevoie să cumpărăm ceva
  mai bine cumpărăm de aici
  și ajutăm și magazinul și pe noi.