• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Yoghinul Raman era un maestru recunoscut al artei de a slobozi săgeți cu arcul. Într-o dimineață, el și-a invitat discipolul favorit la o demonstrație a îndemânării sale. Cu toate că învățăcelul avusese ocazia să îi aprecieze măiestria, de sute de ori înainte de această zi, el s-a supus fără crâcnire, dorinței învățătorului. Au mers amândoi în pădurea de lângă mănăstire și, atunci când au ajuns lângă un stejar secular, de dimensiuni impresionante, Raman a așezat un trandafir pe care îl adusese cu el, în una dintre ramurile copacului.

  Apoi, yoghinul și-a deschis tolba și a scos din ea trei obiecte: un arc splendid, lucrat dintr-un lemn nobil, o săgeată și o batistă brodată cu flori de liliac.
  Raman s-a îndepărtat la trei sute de metri de locul unde amplasase floarea. Cu fața îndreptată către ținta lui, i-a cerut discipolului său să îl lege la ochi cu batista cea brodată. Învățăcelul a făcut întocmai așa cum i-a cerut învățătorul.

  Cu ochii acoperiți de batistă, yoghinul Raman și-a așezat picioarele ferm pe pământ, a tras de coarda arcului cu întreaga sa forță – încercând să se orienteze către trandafirul așezat pe una dintre crengile stejarului – și apoi a slobozit săgeata.

  Săgeata a zbârnâit prin aer, dar nici măcar nu a atins copacul, ratând ținta la o distanță jenant de mare.
  – Am nimerit floarea? a întrebat Raman, în vreme ce își scotea batista de la ochi.
  – Nu, ai ratat-o cu totul, i-a răspuns discipolul. Credeam că o să îmi demonstrezi puterea gândului și abilitatea de face o magie.

  Tocmai te-am învățat cea mai importantă lecție despre puterea gândului, i-a replicat Raman. Atunci când vrei un lucru, concentrează-te numai asupra lui: nimeni nu va nimeri vreodată o țintă, fără să o vadă.

  Paulo Coelho

  sursa: aici

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...
 • Am facut un magazin online pentru yoghini - www.bms.life :
 • izoprene, pături, perne de meditație, cărți de yoga și nutriție, obiecte pentru yoga
 • apă minerala de calitate, sucuri naturale
 • hrană sănătoasă pentru yoghini, pâine, cereale, mezeluri de soia, miere
 • produse naturiste terapeutice
  Aici urmărim să avem
  TOT CE ARE NEVOIE UN YOGHIN
  Dacă tot avem nevoie să cumpărăm ceva
  mai bine cumpărăm de aici
  și ajutăm și magazinul și pe noi.