• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac AICI
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 10 noiembrie 2018 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  O informatie foarte pretioasa pentru toti cei care practica yoga, si nu doar pentru ei, este aceea ca in luna decembrie 2014, Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a declarat data de 21 iunie a fiecarui an drept Zi Internationala pentru Yoga, adoptand o masura propusa de premierul indian Narendra Modi, care a spus ca yoga permite oamenilor “sa descopere sensul de unitate cu sinele, lumea si natura”.

  Adunarea Generala a ONU, compusa din 193 de membri, a aprobat prin consens o rezolutie care stabileste o zi pentru celebrarea acestei practici antice, masura ceruta de Narendra Modi, in luna septembrie 2014, in timpul discursului sau inaugural in fata organizatiei mondiale.

  “Yoga nu trebuie sa fie doar un exercitiu fizic pentru noi, ea ar trebui sa fie un mijloc de a ne conecta cu lumea si cu natura”a spus Modi cu ocazia discursului sau la ONU. “Ea ar trebui sa produca o schimbare in stilul nostru de viata, sa creeze mai multa constientizare in noi insine, si chiar sa ne ajute sa combatem schimbarile climatice.”

  Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, a declarat ca Ziua Internaţionala pentru Yoga va aduce in atentie beneficiile holistice ale acestei practici.

  “Yoga poate ajuta la rezistenta in fata maladiilor care nu pot fi comunicate. Yoga poate aduce laolalta comunitatile, intr-o maniera incluziva care genereaza respect. Yoga este un sport care poate contribui la dezvoltare si la liniste. Yoga poate chiar sa ajute oamenii in situatii de urgenta, pentru a gasi un mod de a scapa de stres”, a spus Ban Ki-moon.

   

  Sursa: http://www.gandul.info/international/onu-a-declarat-data-de-21-iunie-drept-ziua-internationala-pentru-yoga-13717222

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...
 • Am facut un magazin online pentru yoghini - www.bms.life :
 • izoprene, pături, perne de meditație, cărți de yoga și nutriție, obiecte pentru yoga
 • apă minerala de calitate, sucuri naturale
 • hrană sănătoasă pentru yoghini, pâine, cereale, mezeluri de soia, miere
 • produse naturiste terapeutice
  Aici urmărim să avem
  TOT CE ARE NEVOIE UN YOGHIN
  Dacă tot avem nevoie să cumpărăm ceva
  mai bine cumpărăm de aici
  și ajutăm și magazinul și pe noi.