• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  În fiecare an, are loc un moment astral deosebit de favorabil, atunci cand Soarele şi Luna se află simultan în pozoţiile lor de Exaltare atunci când Soarele tranzitează zodia Berbecului, iar luna se află în zodia Taurului.

  În 2017, acest moment se produce în intervalul de miercuri 29 martie de la ora 18.48, până vineri 31 martie la ora 19:41.

  În acest interval când forţele Soarelui care reprezintă Principiul Masculin şi cele ale Lunii care reprezintă Principiul Feminin se află la cote maxime de manifestare exterioară, ne putem folosi de acest impuls natural pentru a pune bazele unor noi acţiuni, pentru a crea un nou plan de viaţă pentru noi înşine, pentru realizarea unui proiect important care are nevoie de sprijin spiritual sau care reprezintă o creaţie sprituală.

  Dată fiind importanţa acestui moment astrologic şi forţa sa generatoare este bine să îl folosim în mod înţelept pentru a proiecta cele mai îndrazneţe, armonioase şi creative forme-gând, pe care dorim să le manifestăm şi să le materializăm în viaţa noastră.

  Un exemplu de folosire al acestui moment de ”Nuntă Cosmică” este, momentul începerii construcţiei Goetheanumului de la Dornach (Elvetia), sediul central al mişcării antroposofice, când Rudolf Steiner a pus piatra de temelie a construcţiei respectivului edificiu.

  Am putea folosi acest moment pentru a începe să ne planificăm costruirea propriului edificiu personal sau a unei consrucţii în care să ne desfăşurăm activităţile spirituale.

  Fiecare dintre noi, poate folosi acest moment pentru a proiecta, construi, manifesta în viaţa sa o situaţie, conjuctură sau chiar bunuri materiale pe care şi le doreşte, şi pe care le poate obţine dacă sunt în acord cu voinţa divină. Acest lucru se poate face pentru propria persoană cât şi pentru un grup sau o comunitate, proiectând şi construind situaţii sau lucruri care vor fi de folos semenilor noştri. Trebuie să ţinem cont însa de o singură condiție, şi anume, menținerea gândurilor pe vibrația cea mai înaltă!

  În acest an, ”Nunta Cosmică” se aliniază cu Luna Nouă care tocmai a avut loc pe 28 martie, generând un flux astral şi energetic ascendent, aducandu-ne tot mai aproape de manifestarea dorinţelor noastre cele mai profunde. Astfel, aceste zile devin magice, numai bune de plantat “seminţe – gand” constructive, pentru a ne bucura apoi de culegerea roadelor pe parcursul întregului an.

  Sursa //http://www.nicolici.ro

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...