• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  CUm ar putea fi sarbatorit mai intens Craciunul, adica nasterea in trup fizic a Mantuitorului si a Domnului Inimiii noastre Iisus Hristos altfel decat prin meditatie de comuninune cu El…!?
  Desi cursurile s-au intrerupt de putin timp, am aflat ca suntem destul de multi cei care simtim ca asteptam cu dor revederea. Chiar daca nu vom petrece ziua de Craciun impreuna, avem puterea de a ne uni indiferent de spatiile aparente dintre noi.
  CAM00094Va invitam la o meditatie de Craciun 25 decembrie – de 45 de minute intre orele 21:10 si 21:45, în ziua de Craciun, pe care o putem realiza indiferent unde ne aflăm.
  Vom face meditatie isihasta pentru a ne raporta cu intensitate la Conștiința Christica.

  Vom preceda inceputul acestei meditații de 5 executii Arta Gratiei pentru persoanele care au fost, sunt sau vor fi pe Calea Inimii Abheda Yoga si vom avea ocazia de a simti intregul Grup care unit mediteaza pentru evoluția spirituală pe Calea Directa in mijlocul vieții.

  Vom realiza prin TELEVIZIUNE ONLINE o scurta expunere despre Craciunul Initiatic si apoi vom continua cu Arta Gratiei si meditatia. Este suficient sa folositi link-ul http://www.adanima.org/webcast-adanima/ unde aveti toate informatiile pentru webcast.

  WEBCAST

  Toate acestea vor incepe pe 25 decembrie la ora 20:30 si se vor continua la 21-21:10 cu Arta Gratiei si meditatie isihasta 21:10-21:45….

  Acharya Leonard

  P.S. Iata aici INITIEREA TEORETICA in meditatia isihasta…
  „ Metoda practică

  1.Se abordează o postură de meditaţie, fie ea chiar şi pe scaun, cu palmele orientate cu faţa în jos, pe genunchi.

  2.Se realizează o interiorizare cât mai bună, îndepărtându-ne atenţia de la informaţiile care ne vin de la organele de simţ şi de la percepţiile subtile;
  atenţia trebuie să fie focalizată la zona din mijlocul pieptului, în interiorul corpului fizic;
  ne raportăm la existența cât se poate de concretă a lui Iisus Cristos cel Viu în noi, intuindu-L ca o prezenţă personală şi energetică specială, miraculoasă, aflată la nivelul spaţiului subtil al Inimii.
  (imaginile cu Iisus Cristos crucificat nu sunt la fel de eficiente);
  este bine ca aceasta să rămână ca o atitudine fundal pe tot parcursul practicii.

  3.Rostim „Doamne Iisuse Cristoase…” , inspirăm odată cu rostirea mentală,
  ne raportăm în mod conştient mai intens la Spaţiul Inimii şi chiar putem realiza o raportare mai intensă la prezența vie a lui Iisus în Inima noastră; sesizăm calitatea specială a aerului inspirat, pe care o asociem cu natura subtilă lui Iisus Cristos;

  4.Realizăm o retenţie pe plin a respiraţiei (ne reţinem respiraţia cu plămânii plini cu aer), de o durată firească, deci fără a forţa.

  5.Expirăm, rostind, totodată „miluieşte-mă”.

  6.Conştientizăm o revărsare energetică foarte pură, luminoasă şi foarte înaltă, care ne inundă întreaga fiinţă cu o stare specială, corespunzătoare prezenţei energiei planului christic în fiinţa noastră, şi care se acumulează preponderent la nivelul Inimii Spirituale.

  7. Respiraţia devine tot mai lentă şi, în cele din urmă, devine foarte subtilă, aproape imperceptibilă.

  Putem părăsi ritmul respiraţiei (atunci când simțim nevoia), realizând rugăciunea mai repede decât acesta şi conştientizând cei doi timpi principali fără un efort deosebit.

  Putem, apoi, renunţa chiar şi la rostirea mai lungă, abordând doar rostirea mentală a numelui lui Iisus.

  În fazele avansate de practică nu mai este necesar să rostim rugăciunea mental, ea „curgând în inimă” ca şi când ar fi în continuare rostită la un nivel foarte subtil.

  ETAPA FUNDAMENTALĂ – vestita ”ORA ET LABORA”
  Putem continua procesul şi în starea de veghe, în viaţa de zi cu zi, în toate activităţile în care nu avem nevoie de o concentrare deosebită sau nu este necesară întreţinerea unui proces mental pentru rezolvarea unei probleme.
  Desigur că nu este cazul să realizăm aceasta în timpul unor activităţi ce necesită o atenţie specială şi care sunt caracterizate, eventual, şi de un anumit grad de periculozitate.

  Va asteptăm cu drag în cadrul acestei acţiuni spirituale.”

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...