• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  fmgLuna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, ne poate ghida si arata drumul cel bun.

   INFLUENŢA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adica de pe 13 decembrie ora 08:06, pana pe 14 decembrie ora 20:06! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună.

  Ce este bine sa evitam in aceasta perioada: este neintelept sa facem dragoste in perioada de influenta nefasta a Lunii Pline. In timpul actului amoros, datorita fuziunii si dilatarii aurice profunde dintre cei doi iubiti, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, intr-un mod inconstient, vibratiile negative existente in mediu. S-a constatat ca acele cupluri care NU respecta aceasta interdictie, se confrunta mult mai des cu probleme si tensiuni penibile, care nu au au adeseori nici o motivatie, respectiv asta exacerbeaza manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretentiilor si uneori a starilor de violenta verbala, psihică sau chiar fizica.

   

  Tripura Sundari – 12 decembrie 2016

  Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre. In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 12 decembrie 2016,  cu momentul de maxim la ora 02:06, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire. Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

  Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

  Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

   

  gemAspecte specifice

  Aceasta Luna Plina se formeaza in data de 14 decembrie 2016, la ora 02:06, ora Romaniei, pe gradul 22:26 in Gemeni  si este o faza a Lunii in care Luna in Gemeni este in opozitie perfecta ( aspect astrologic de 180 grade ) cu Soarele in Sagetator aflat pe acelasi grad  22:26.

  Ea degaja o energie intensa, puternica, magica ce ne ajuta sa culegem roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Gemeni din iunie 2016, iar acum a venit timpul sa culegem roadele actiunilor “semanate” atunci.

  Influenta cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 14 din toate semnele zodiacale dar in special, semnele mutabile: Sagetatpr,  Pesti, Gemeni si Fecioara, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 23  Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.

  Luna Plina in Gemeni, un semn al mintii, al curiozitatii, al flexibilitatii dar si al dualismulu pune un accent deosebit pe relatii, este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le trimit catre noi.

  Soarele in Sagetator este aliat cu Saturn in Sagetator  iar in partea cealalta este Luna in Gemeni care este fortata sa rememoreze trecutul, sa lumineze toti pasii facuti din 5 iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni.

  Luna Plina in Gemeni activeaza axa IX-III, o axa a comunicarii, studii, invatamant, tineri, judecatori, judecata divina, strainatate. Acest moment de Luna Plina poate face lumina in tot ceea ce nu am dezvoltat corespunzator, in tot ceea ce ne-a condus la o anumita confuzie in planul gandirii, al ideilor, al idealurilor, in domeniul religios, filosofic, politic, esoteric.

  De fapt acest aspect astrologic ne poate ajuta sa scapam  de tot ce este vechi si nefolositor in modul nostru de a ne comunica trairile, ideile, cum convietuim cu ceilalti, cum facem schimbul de informatii, ce crezuri avem. O luna plina in casa IX aduce informatii pretioase legate de strainatate, calatorii in strainatate, negocieri in strainatate, invatamant superior, legislatie, functionarea sistemului judiciar, religie, comert cu tari straine, vesti de la divinitate

  Cu Saturn in fuziune cu Soarele in Sagetator si in opozitie cu Luna in Gemeni, intelegem ca liberul arbitru este o iluzie si cronometrul cosmic face legea. Saturn  in Sagetator este “ profesorul  care vrea sa faca ordine in sistemul de idei, credinta, religie, sisteme religioase, invatamant superior, sisteme filosofice, teologice, metafizice, politica, putere, internet, mass-media, iar aceasta Luna Plina prin Saturn, are multe de spus in ce directie trebuie sa mergem.

  Luna plina in Gemeni in trigon cu Jupiter in Balanta amplifica realizarile in familie, in plan social, studii superioare, calatorii, strainatate, recunoastere in afaceri

  Soarele in Sagetator in trigon, aspect benefic cu Uranus in Berbec ne permite sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva diferita in tot ce tine de comunicare, mediul apropiat, rude, casnicie, uniuni, aplicarea legii, politica.

  Luna Plina in Gemeni in sextil cu Uranus in Berbec este sinonim cu surprize placute, evenimente interesante prin cultivarea calitatilor unice sau excentrice. Acest aspect poate aduce eliberarea de unele blocaje impuse intr-o relatie, uniune, politica, aplicarea legii, strainatate. Este un aspect benefic activitatilor sociale,si  actelor de bunatate specifice sarbatorilor crestine care se apropie. In acest sens este poate bine sa ne amintim ca spiritul acestor sarbatori il reprezinta actul de a darui, iar cele mai pretioase daruri sunt cele facute din inima si care nu sunt neaparat materiale.

   

   

  Sursa: http://adriana-astro.com/

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...