• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

   Lună Nouă este mesagerul noilor inceputuri, ea ne oferă posibilitatea de a ne elibera de tot ceea ce este vechi și de a începe un nou ciclu în acord cu vibrația Săgetătorului, iar aceste “începuturi” trebuie să ofere noutăți și idei specifice semnului mutabil, de foc al Săgetătorului.

  Pentru a beneficia din plin de acest aspect astrologic este indicat să realizăm o scurtă meditație de circa 20 de minute, în perioada să de maximum, cu 10 minute înainte și 10 minute după ce acesta are loc, adică între 08:20 și 08:40.

  Cum medităm: așezați pe un scaun cu spatele drept și cu mâinile odihnindu-se pe coapse cu palmele în jos, urmărim să ne relaxăm complet corpul, în special mușchii feței. Este necesar să ne simțim corpul fizic abandonat și imobil. După ce am realizat “parcarea” corpului fizic ne îndreptăm atenția în interiorul corpului, în mijlocul pieptului și ne imaginăm că ne aflăm adimensionali, la acel nivel.

  Pe tot parcursul meditației, urmărim să simțim influența complexă a acestui moment astral, de Luna Nouă, caracterizat printr-un maxim al energiei solare.

  Aspectul de Luna Nouă reprezintă momentul când cele doua astre împart același grad zodiacal, putem supne că are loc o „nuntă cosmică” care fuzionează masculinul și femininul într-o unitate perfectă. Datorită conjuncției dintre Soare și Lună se manifestă o complementaritate specială a energiilor yin – yang din natură.

  Dacă acum, urmărim să găsim un acord perfect între voința noastră și Voia lui Dumnezeu, conștiința noastră va trece prin transformări spirituale de excepție ce vor conduce la dobândirea stării de armonie și pace interioară.

  Prin starea de conștiență cultivată prin diferite tehnici Abheda Yoga, pot fi transcense anumite tranzite astrologice nefavorabile. În afara acestor metode ce trebuie practicate sistematic, se poate spune că destinul oamenilor este scris în stele și este foarte dificil pentru omul obișnuit să manifeste liberul arbitru, independent de influențele corpurilor cerești.

   

  Shiva Ratri

  Noaptea care precede acest fenomen de Lună Nouă, în cazul nostru noaptea dinspre 17 spre 18 decembrie 2017, este sărbatorită în tradiția spirituală orientală sub numele de Shiva Ratri. Noaptea de dinainte de Lună Nouă este o noapte a transcendenței divine, iar dacă ne angrenăm în activitați spirituale putem obține rezultate excepționale care să echivaleze cu rezultatele obținute în urma unui an de practică spirituală asiduă.

  Pe parcursul acestui moment astral, este bine să avem o alimentație usoară, să reducem ritmul activitaților zilnice, și să încercăm să ne orientăm către interior, fiind conștienți că aceasta noapte este deosebit de eficientă pentru practica meditației, ea oferindu-ne ocazia să realizăm astfel, importante progrese spirituale.

   

  Aspecte specifice

  Luna Nouă se formează la data de 18 decembrie 2017, ora 08:30, ora României, pe gradul 26:31, în zodia Săgetătorului și reprezintă momentul întâlnirii dintre cele două luminarii Soarele și Luna, aducând cele două energii contrare în echilibru perfect.

  Această nuntă cosmică dintre lumină (Soare) și întuneric(Lună) aduce daruri noi pentru cei născuți în jurul datei de 18 în semnele mutabile: Săgetător, Gemeni, Fecioară, și Pești dar și asupra celor care au planete pe gradul 26 în orice semn zodiacal.

  Luna Nouă este un moment în care obiectivele personale trebuie sa fie în acord deplin cu acest semn al Săgetătorului, un semn optimist ce aduce cu sine dorința de expansiune, dorința de creștere, dorința de libertate și vise mari pline de speranță unui viitor mai bun. Săgetătorul este un semn dual, iar imaginea sau simbolul folosit pentru această influență astrală este un centaur, jumatate om, jumatate cal. Partea animalică este plină de putere, energie dar influențată de dorințele de bază ale poftei, mâniei, lăcomiei, furie, mândrie. Partea umană este arcașul, filosoful, călătorul, cunoașterea înaltă, răspândirea înțelepciunii, învațătura, religia.

  Ultima zi a Soarelui în Săgetator anunță Solstițiul de iarnă, urmat de misterele Crăciunului când Soarele este în Capricorn. Semnul Săgetator pregătește această imensă sărbătoare prin generozitate, lumini opulențe, acte de caritate, refacerea legăturii cu spiritualitatea. Partea întunecată a acestui sentiment de expansiune se vede în lacomie, materialism, cheltuieli exagerate.

  Luna Nouă în Săgetator este o forță cerească foarte puternică ce ne dă o putere extraordinară pentru a depași adversitățile.

  Cu Luna Nouă în Săgetator în casa a XII-a, noile începuturi ( Luna Nouă) sunt condiționate de afacerile neterminate ale trecutului, de fantomele ce trăiesc în subconștientientul nostru, de metodele folosite pentru atingerea unor anumite scopuri, de legea karmei.

  Cheia acestei Luni Noi în Săgetator este de a căuta cele mai înalte idealuri cu entuziasm și bucurie, să ne lăsăm călăuziți de Lumină, întelepciune, adevăr, să fim atenți la fiecare fenomen care apare în mintea noastra și să ne amintim de centaur, să ne controlăm pasiunile corpului animalic. Este cel mai bun moment în care putem investiga natura propriului nostru sine, să acționăm corect nu din instinct, nu din dorință, nu din obisnuință, ci în conformitate cu legile superioare ale naturii.

  Accentuarea casei XII în acest moment de Luna Nouă oferă o energie “ scumpă și cuprinzătoare “ în sensul că o putem folosi pentru vindecare, întelegeri noi, practici noi, idei noi, motivații noi .

  Cultivați iertarea, credința și nu uitați, înlăturând confuzia, ceața,răutatea, ura, aducem Lumina în viața noastră iar acolo este Dumnezeu care ne iubește pe toți.

   

  Sursa: https://adriana-astro.com

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...