• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac AICI
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 10 noiembrie 2018 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Luna Noua reprezinta un aspect de conjunctie dintre Luna si Soare in acelasi semn zodiacal ( Soarele acopera Luna ) , este o faza a Lunii in care energiile sunt foarte mici ,  iar activitatile sunt mult incetinite.

  Este momentul noilor inceputuri, al starturilor importante, al noilor proiecte si initiative. Este bine ca orice actiune ce necesita evolutie sau crestere sa inceapa la luna noua:: un proiect, o afacere, construirea unei case, plantarea semnitelor,  etc.

  Luna in  Leu aduce o mare generozitate in iubire, induce nevoie de putere, faima , fiind necesar un control al orgoliului si vanitatii. Luna intr-un semn de foc ne face destul de usor sa reactionam cu iritabilitate, avand  in cartea ei de vizita “mai intai eu” si o dorinta intensa de a fi puternici, de a nu depinde de nimeni, dar mare atentie,  aceste dorinte pot fi exprimate in moduri diferite:  cu o fermitate clara sau cu scandal si teroare.

  Faza de luna noua din aceasta luna va avea loc pe 17 august la ora 18:54, ora Romaniei, la 25 :08  grade in zodia leului, aspect sustinut de Saturn si Marte in Balanta,  care ne indeamna sa salutam un nou drum , o noua cale atunci cand emotiile  negative , abuzurile si  repetitiile  inutile ne tin pe loc sau ne incurca viata . In astrologie se spune ca aceasta conjunctie Marte -Saturn devine mai putin distructiva atunci cand face aspecte bune cu Soarele si Luna (aspect de sextil)  , in consecinta  suntem ajutati sa depasim anumite “situatii abuzive , tiranice ,inutile “.

  Semnificatia gradului Sabian la care se formeaza luna noua  este: “Dupa o furtuna teribila, rasare un curcubeu.”

  Totul este trecator, si oricat de mare ar parea furtuna din viata ta, dupa ea va iesi soarele, Orice furtuna este un moment in care ai prilejul sa iti pui la incercare, puterea de a actiona  in situatii de criza, taria de a nu te lasa coplesit de energiile exterioare dezlantuite, de tulburarile din viata ta, si astel de a-ti consolida pacea si armonia launtrica. In final, ele se vor maniesta si in afara ta, pe cerul vietii tale!

   

   

   

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...
 • Am facut un magazin online pentru yoghini - www.bms.life :
 • izoprene, pături, perne de meditație, cărți de yoga și nutriție, obiecte pentru yoga
 • apă minerala de calitate, sucuri naturale
 • hrană sănătoasă pentru yoghini, pâine, cereale, mezeluri de soia, miere
 • produse naturiste terapeutice
  Aici urmărim să avem
  TOT CE ARE NEVOIE UN YOGHIN
  Dacă tot avem nevoie să cumpărăm ceva
  mai bine cumpărăm de aici
  și ajutăm și magazinul și pe noi.