• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Va invitam sa urmăriți filmul documentar „Inner Worlds, Outer Worldssau în traducere „Lumi Interioare, Lumi Exteriore”un film de excepție lansat în 2012. Filmul a fost realizat de către profesorul de yoga și meditație,  de origine canadiană Daniel Schmidt.

  Daniel Schmidt și soția sa, Eva Dametto conduc centrul de yoga „Breathe True Yoga Center” din Ontario, Canada. Înainte de realizarea acestui film, Schmidt a studiat mai multe forme de meditație pe care le-a introdus în acest documentar. În film se fac referiri la tradițiile budiste, tibetane, taoiste și yoga.

  La începutul lui februarie 2013, imediat după lansarea sa, filmul a fost nominalizat pentru a primi Premiul de Excelență la Canada International Film Festival.  De asemenea, pelicula a câștigat numeroase premii internaționale precum: premiul Peace Award of Excellence la International Festival for Peace, Inspiration and Equality din Indonesia, premiul Merit Award of Awareness la Awareness Festival din California, premiul Award of Excellence la International Film Festival for Spirituality, Religion and Vision din Indonesia, și a primit premiului pentru cel mai bun documentar la DIY Film Festival, California. La Moving Images Film Festival din Toronto a câștigat premiul Future World showcase.

  „Inner Worlds Outer Worlds a mai fost nominalizat pentru premiul Cosmic Angel Award la Cosmic Cine Film Festival 2014 în Germania. Documentarul a fost câștigătorul festivalului Eternal Flame Award Surge Film Festival, Texas.  Inner Worlds a fost de asemenea selecționat în 19 festivaluri de film din întraga lume.

  Cu un palmares atât de impresionant drept carte de vizită, filmul se recomandă de la sine.

  Filmul se poate viziona pe site, în 4 parți, având subtitrarea în limba româna.

  Partea I – Akasha

   

   

  Partea a II-a – Spirala

   

   

  Partea a III-a – Sarpele si Lotusul

   

   

  Partea a IV-a – Dincolo de gândire

   

  sursa: http://filedelumina.ro/

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...