CURSUL DE YOGA ESENTIALA TRADIȚIONALĂ 

ABHEDA YOGA

Există patru opțiuni:

1. Cursuri de bază REGULATE – LA SALĂ în București  Abheda Base cu inițieri și informații succesive din ce în ce mai avansate bazate pe metodele yoghine tradiționale ale Realizării Directe – yoga în mijlocul vieții.

Cursurile încep Sambata, in data de 26 octombrie 2019, la orele 10:00, la sala din Str. Sfintilor Nr. 6, etajul 2 – HARTA (in zona Piata Rosetti, aproape de Metrou Universitate), și se primesc înscrieri până pe data de 21 decembrie 2019, chiar și după ce încep cursurile.

Cursurile de baza sunt cursuri săptămânale succesive de 3 ore, necesitând prezență relativ regulată, și vor avea loc in fiecare Sambata orele 10-13 și in fiecare Marti orele 19-22; se învață teoretic și practic fundamentele Abheda yoga (primele 4 săptămâni gratuite pana in data de 19 noiembrie; prima sedinta gratuita in perioada 19 noiembrie – 21 decembrie, si apoi o donaţie de 100 lei/lună indiferent la câte cursuri participam, cu unele reduceri sau gratuităţi pentru persoanele cu venituri reduse ori cazuri excepţionale).

Persoanele înscrise la cursul de bază au participare gratuită la ONEStep.

detalii si inscrieri la tel: 0727 531 412 sau email: abheda.yoga@gmail.com

2.   Abheda ONEStep cursuri FLEXIBILE  LA SALĂ în București cu durata de 75 de minute – nu necesită prezență regulată, se poate veni oricând în timpul anului – ca la o sală de fitness,  nu se oferă suport scris, au o durată scurtă si se practică un număr mai redus de tehnici deoarece nu există posibilitatea de a pregăti tehnici complexe în 75 de minute.

Locatia la care se desfasoara cursurile ONEStep este sala Sala „Abheda Yoga” de la Horoscop, din Calea Şerban Vodă, nr.22-24, în curtea Hotel „Grand Pier”, vis-a-vis de Biserica Sf. Spiridon, langa o cladire ce aparține de ASE – HARTA.

*Persoanele care participă la OneStep nu au participare gratuită la cursul de bază.

detalii si inscrieri la tel: 0727 531 412 sau email: abheda.yoga@gmail.com

3. Cursuri de bază REGULATE ONLINE în țară și, de fapt,  oriunde ne aflăm – se predau aceleași tehnici și durează la fel ca și la opțiunea 1

detalii si inscrieri la tel: 0727 531 412 sau email: abheda.yoga@gmail.com

4. Cursul de profesori internaționali de yoga TTC200 

Este un curs pentru persoanele care doresc să devină profesori internaționali de yoga, certificat de Yoga Alliance International și care durează 9 luni – câte un workshop de două zile în fiecare lună; pot fi urmate indiferent unde locuim și dacă avem in acest timp un job.

Noul curs de instrutori de yoga va incepe pe 19 octombrie 2019!

detalii si inscrieri la tel: 0727 531 412 sau email: abheda.yoga@gmail.com

…………………………………………………………..

Noi cursuri REGULATE ABHEDA Yoga BASE încep pe data de 26 octombrie 2019. Se primesc înscrieri până pe data de 21 decembrie 2019. Vă așteptăm cu drag!

In afara perioadei de înscriere la cursul de bază Abheda se poate participa oricand la cursurile spontane, fara prezență regulată – Abheda ONE Step.

Detalii si inscrieri la tel: 0727 531 412 sau email: abheda.yoga@gmail.com

Se învață teoretic și practic fundamentele Abheda yoga (primele 4 saptamâni gratuite, apoi o donaţie de 100 lei/lună indiferent la câte cursuri participați ( o donaţie de 70 lei/lună pentru cursul ONLINE), cu unele reduceri sau gratuităţi pentru persoanele cu venituri reduse ori cazuri excepţionale).

Persoanele inscrise la Abheda Base pot participa gratuit la la toate cursurile suplimentare, deci și la ONE Step.

Predarea cursului de bază se întinde pe mai multi ani de studiu și practică, dar în cca 6 luni se asimilează o bună instrucție pentru a înțelege și practica BAZA Abheda.

………………………………………………………………..

Principalele avantaje ale metodelor Abheda Yoga tradițională sunt:

trezirea și ascensiunea gradată a energiei Kundalini cu o ușurință suprinzătoare și fortifierea corpului

relaxare naturală și pace interioară prin integrarea ușoară și firească în Sinele Suprem Atman, în mijlocul vieții

putere de concentrare mentală excepțională.

Metodele aparţin tradiției multimilenare TRIKA din nordul Indiei, KAULA și VAJRAYANA și sunt adecvate modului de înțelegere al omului modern.


Mai multe efecte interesante sunt descrise AICI

Va așteptăm cu drag!

………………………………………………………………………………………………….

Profesorul internațional de yoga Acharya Leonard

Click aici pentru componența cursului…

Înscrierea se poate face prin:

  1. EMAIL LA abheda.yoga@gmail.com CU NUMELE, TELEFONUL ŞI ADRESA DE MAIL  – CU MENȚIUNEA ”Pentru cursul ABHEDA Yoga (Base, ONLINE sau One Step – la alegere)”

  2. SMS (tarif normal) la 0727 531 412 CU NUMELE ŞI ADRESA DE MAIL – CU MENȚIUNEA ”Pentru cursul ABHEDA Yoga (Base, ONLINE, One Step, TTC200- la alegere)”

  3. telefon la 0727 531 412

Cursurile regulate ABHEDA BASE au loc loc, la alegere, în fiecare Duminica orele 10:00 – 13:00 şi/sau (la libera alegere) Joi orele 19:00 – 22:00 în sala de la Matei Basarab nr. 16 (click aici pt SALA)

La ambele întâlniri săptămânale
ale aceluiaşi stagiu se vor preda aproximativ aceleaşi informaţii şi se vor practica aceleaşi exercitţi.
Pe baza înscrierii puteţi participa la TOATE CURSURILE, dacă doriţi.

Este bine ca participanţii să aiba la ei o patură şi/sau izopren („yoga mat”) în cazul în care doresc să practice pe propriile obiecte.  Altfel, vă așteptăm cu îmbrăcăminte lejeră şi … suflet bun! :)