CURSUL DE YOGA ESENTIALA TRADIȚIONALĂ 

ABHEDA YOGA

Există patru opțiuni:

1. Cursuri de bază REGULATE – LA SALĂ în București  Abheda Base cu inițieri și informații succesive din ce în ce mai avansate bazate pe metodele yoghine tradiționale ale Realizării Directe – yoga în mijlocul vieții.

Cursurile încep Sambata, in data de 20 octombrie 2018, la orele 10:00, la sala din Str. Sfintilor Nr. 6, etajul 2 (in zona Piata Rosetti, aproape de Metrou Universitate), și se primesc înscrieri până pe data de 31 decembrie 2018, chiar și după ce încep cursurile.

Cursurile de baza sunt cursuri săptămânale succesive de 3 ore, necesitând prezență relativ regulată, și vor avea loc in fiecare Sambata  orele 10-13 și in fiecare Marti orele 19-22; se învață teoretic și practic fundamentele Abheda yoga (primele 4 săptămâni gratuite pana in data de 17 nov.; prima sedinta gratuita in perioada 17 nov. – 31 dec., si apoi o donaţie de 100 lei/lună indiferent la câte cursuri participam, cu unele reduceri sau gratuităţi pentru persoanele cu venituri reduse ori cazuri excepţionale).

Persoanele înscrise la cursul de bază au participare gratuită la ONEStep.

detalii si inscrieri la tel: 0762.663.153 sau email: abheda.yoga@gmail.com

2.   Abheda ONEStep cursuri FLEXIBILE  LA SALĂ în București cu durata de 75 de minute – încep pe 15 septembrie în București, nu necesită prezență regulată, se poate veni oricând în timpul anului – ca la o sală de fitness,  nu se oferă suport scris, au o durată scurtă si se practică un număr mai redus de tehnici deoarece nu există posibilitatea de a pregăti tehnici complexe în 75 de minute.

Locatia la care se desfasoara cursurile ONEStep este sala din strada Matei Basarab nr.16, ultimul etaj.

*Persoanele care participă la OneStep nu au participare gratuită la cursul de bază.

detalii si inscrieri la tel: 0762.663.153 sau email: abheda.yoga@gmail.com

3. Cursuri de bază REGULATE ONLINE în țară și, de fapt,  oriunde ne aflăm – se predau aceleași tehnici și durează la fel ca și la opțiunea 1

detalii si inscrieri la tel: 0762.663.153 sau email: abheda.yoga@gmail.com

4. Cursul de profesori internaționali de yoga TTC200 

Este un curs pentru persoanele care doresc să devină profesori internaționali de yoga, certificat de Yoga Alliance International și care durează 9 luni – câte un workshop de două zile în fiecare lună; pot fi urmate indiferent unde locuim și dacă avem in acest timp un job.

detalii si inscrieri la tel: 0762.663.153 sau email: abheda.yoga@gmail.com

…………………………………………………………..

Noi cursuri REGULATE ABHEDA Yoga BASE încep pe data de 20 octombrie 2018. Se primesc înscrieri până pe data de 31 decembrie 2018. Vă așteptăm cu drag!

In afara perioadei de înscriere la cursul de bază Abheda se poate participa oricand la cursurile spontane, fara prezență regulată – Abheda ONE Step.

Detalii si inscrieri la tel: 0762.663.153 sau email: abheda.yoga@gmail.com

Se învață teoretic și practic fundamentele Abheda yoga (primele 4 saptamâni gratuite, apoi o donaţie de 100 lei/lună indiferent la câte cursuri participați ( o donaţie de 70 lei/lună pentru cursul ONLINE), cu unele reduceri sau gratuităţi pentru persoanele cu venituri reduse ori cazuri excepţionale).

Persoanele inscrise la Abheda Base pot participa gratuit la la toate cursurile suplimentare, deci și la ONE Step.

Predarea cursului de bază se întinde pe mai multi ani de studiu și practică, dar în cca 6 luni se asimilează o bună instrucție pentru a înțelege și practica BAZA Abheda.

………………………………………………………………..

Principalele avantaje ale metodelor Abheda Yoga tradițională sunt:

trezirea și ascensiunea gradată a energiei Kundalini cu o ușurință suprinzătoare și fortifierea corpului

relaxare naturală și pace interioară prin integrarea ușoară și firească în Sinele Suprem Atman, în mijlocul vieții

putere de concentrare mentală excepțională.

Metodele aparţin tradiției multimilenare TRIKA din nordul Indiei, KAULA și VAJRAYANA și sunt adecvate modului de înțelegere al omului modern.


Mai multe efecte interesante sunt descrise AICI

 

Va așteptăm cu drag!

………………………………………………………………………………………………….

Profesorul internațional de yoga Acharya Leonard

Click aici pentru componența cursului…

 

Înscrierea se poate face prin:

  1. EMAIL LA abheda.yoga@gmail.com CU NUMELE, TELEFONUL ŞI ADRESA DE MAIL  – CU MENȚIUNEA ”Pentru cursul ABHEDA Yoga (Base, ONLINE sau One Step – la alegere)”

  2. SMS (tarif normal) la 0762.663.153 CU NUMELE ŞI ADRESA DE MAIL – CU MENȚIUNEA ”Pentru cursul ABHEDA Yoga (Base, ONLINE, One Step, TTC200- la alegere)”

  3. telefon la 0762.663.153.

Cursurile regulate ABHEDA BASE au loc loc, la alegere, în fiecare SAMBATA orele 10:00 – 13:00 şi/sau (la libera alegere) MARTI orele 19:00 – 22:00 în sala de la Matei Basarab nr. 16 (click aici pt SALA)

La ambele întâlniri săptămânale
ale aceluiaşi stagiu se vor preda aproximativ aceleaşi informaţii şi se vor practica aceleaşi exercitţi.
Pe baza înscrierii puteţi participa la TOATE CURSURILE, dacă doriţi.

Este bine ca participanţii să aiba la ei o patură şi/sau izopren („yoga mat”) în cazul în care doresc să practice pe propriile obiecte.  Altfel, vă așteptăm cu îmbrăcăminte lejeră şi … suflet bun! :)