CURSUL DE YOGA ESENTIALA TRADIȚIONALĂ – ABHEDA YOGA

– LA SALĂ în București

– ONLINE în țară și, de fapt,  oriunde ne aflăm.

 

Noi cursuri ABHEDA Yoga încep pe data de 20 octombrie 2018. Se primesc înscrieri până pe data de 31 decembrie 2018. Vă așteptăm cu drag!

In afara perioadei de înscriere la cursul de bază Abheda se poate participa oricand la cursurile spontane, fara prezență regulată Abheda ONEStep.

Cursurile LA SALĂ se vor desfasura în București la sala noastră din strada Matei Basarab nr.16  si vor avea loc in fiecare sambata de la ora 10:00 si in fiecare marti de la ora 19:00. Detalii si inscrieri la tel: 0762.663.153 sau email: abheda.yoga@gmail.com

Cursurile ONLINE  VOR PUTEA FI RECEPȚIONATE ORIUNDE EXISTĂ CONEXIUNE INTERNET SUFICIENT DE BUNĂ  si vor avea loc in fiecare duminica de la ora 14:00 si in fiecare joi de la ora 19:00. Detalii si inscrieri la tel: 0762.663.153 sau email: abheda.yoga@gmail.com

Se învață teoretic și practic fundamentele Abheda yoga (primele 4 saptamâni gratuite, apoi o donaţie de 100 lei/lună indiferent la câte cursuri participați ( o donaţie de 70 lei/lună pentru cursul ONLINE), cu unele reduceri sau gratuităţi pentru persoanele cu venituri reduse ori cazuri excepţionale.)

Persoanele inscriese la Abheda Base pot participa gratuit la la toate cursurile suplimentare, deci și la ONE Step.

Predarea cursului de bază se întinde pe mai multi ani de studiu și practică, dar în cca 6 luni se asimilează o bună instrucție pentru a înțelege și practica BAZA Abheda.


ONE Step – scurt curs suplimentar de Aheda Yoga fără aspecte teoretice care durează 75 de minute şi permite participarea fără o frecvență obligatorie, un începător (ca si un avansat, de altfel) putand participa oricand în timpul anului (donaţie de 30 de lei /sedința sau 25lei /sedință cu abonament pe 2 luni.). NU NECESITĂ ÎNSCRIERE , SE PLĂTEŞTE LA FIECARE PARTICIPARE şi durează 75 de minute .

 

Principalele avantaje ale metodelor Abheda Yoga tradițională sunt:

trezirea și ascensiunea gradată a energiei Kundalini cu o ușurință suprinzătoare și fortifierea corpului

relaxare naturală și pace interioară prin integrarea ușoară și firească în Sinele Suprem Atman, în mijlocul vieții

putere de concentrare mentală excepțională.

Metodele aparţin tradiției multimilenare TRIKA din nordul Indiei, KAULA și VAJRAYANA și sunt adecvate modului de înțelegere al omului modern.


Mai multe efecte interesante sunt descrise AICI

 

Va așteptăm cu drag!

………………………………………………………………………………………………….

Profesorul internațional de yoga Acharya Leonard

Click aici pentru componența cursului…

 

Înscrierea se poate face prin:

  1. EMAIL LA abheda.yoga@gmail.com CU NUMELE, TELEFONUL ŞI ADRESA DE MAIL  – CU MENȚIUNEA ”Pentru cursul ABHEDA Yoga (Base, ONLINE sau One Step – la alegere)”

  2. SMS (gratuit) LA 0736.158.910 CU NUMELE ŞI ADRESA DE MAIL – CU MENȚIUNEA ”Pentru cursul ABHEDA Yoga (Base, ONLINE sau One Step – la alegere)”

Cursurile ABHEDA BASE au loc loc, la alegere, în fiecare DUMINICĂ orele 14:00 – 17:00 şi/sau (la libera alegere) JOI- 19 – 22 în sala de la Matei Basarab nr. 16 (click aici pt SALA)

La ambele întâlniri săptămânale
ale aceluiaşi stagiu se vor preda aproximativ aceleaşi informaţii şi se vor practica aceleaşi exercitţi.
Pe baza înscrierii puteţi participa la TOATE CURSURILE, dacă doriţi.

Este bine ca participanţii să aiba la ei o patură şi/sau izopren („yoga mat”) în cazul în care doresc să practice pe propriile obiecte.  Altfel, vă așteptăm cu îmbrăcăminte lejeră şi … suflet bun! :)