• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac AICI
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 10 noiembrie 2018 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Urmandu-si promisiunea de a promova traditiile terapeutice ale Indiei, Prim-ministrul acestei tari,  Narendra Modi a creat saptamana aceasta, un minister dedicat in exclusivitate yogai si terapiilor alternative.

  Agentiile de presa relateaza ca ministerul AAYUSH, va include medicina traditionala Indiana – Ayurveda, yoga, naturopatia, unani, siddha si homeopatia traditionale. La conducerea acestui minister a fost numit Shripad Yesso Naik.

  Naik a declarat ca va acorda o deosebita importanta dezvoltarii acestui sistem, si ca el va fi orientat catre introducerea yogai in viata de zi cu zi a intregii populatii indiene.

  Prim-ministrul Indiei, Modi, este un binecunoscut practicant de yoga, aratand prin acest gest, o mare deschidere fata de traditiile milenare ale Indiei.

  Urmand acelasi trend de promovare al practicii yoga, in cadrul  prezentarii sale care a avut loc in fata Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, din luna septembrie ac, Modi a propus ca ziua de 21 iunie sa devine Ziua Internationala a Yogai,

  “Yoga nu trebuie sa fie doar un exercitiu fizic pentru noi, ea ar trebui sa fie un mijloc de a ne conecta cu lumea si cu natura” a spus Modi cu ocazia discursului sau la ONU.Ea ar trebui sa produca o schimbare in stilul nostru de viata, sa creeze mai multa constientizare in noi insine, si chiar sa ne ajute sa combatem schimbarile climatice.”

  Misiunea Indiei la ONU a inceput cu elaborarea unui proiect de rezolutie pe tema Zilei Internationala a Yogai si va face toate demersurile posibile pentru adoptarea sa pana la sfarsitul anului. Pana in prezent, rezolutia a primit sprijinul din tari precum: Statele Unite, China, Nepal, Bhutan si Canada.

  Formarea ministerului Aayush (prescurtare de la Ayurveda, yoga, unani, siddha si homeopatie) face parte dintr-o remaniere a cabinetului majoritar in care Modi a adaugat 21 de ministri pentru guvernul sau, el introducand si  o noua reforma prin separarea portofoliilor de finantare si aparare.

   

  Sursa: http://www.huffingtonpost.com/

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...
 • Am facut un magazin online pentru yoghini - www.bms.life :
 • izoprene, pături, perne de meditație, cărți de yoga și nutriție, obiecte pentru yoga
 • apă minerala de calitate, sucuri naturale
 • hrană sănătoasă pentru yoghini, pâine, cereale, mezeluri de soia, miere
 • produse naturiste terapeutice
  Aici urmărim să avem
  TOT CE ARE NEVOIE UN YOGHIN
  Dacă tot avem nevoie să cumpărăm ceva
  mai bine cumpărăm de aici
  și ajutăm și magazinul și pe noi.