• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Daca ne dorim o societate care pune pret pe dezvoltarea durabila si responsabilitatea fata de mediu atunci este neaparat sa investim in educarea copiilor. Aceasta este abordarea firmei de arhitectura din Vietnam Vo Trong Nghia Arhitects care a creat un spatiu educational destinat copiilor de gradinita, si care este special conceput cu un acoperis verde si transformat intr-o veritabila gradina.

  vietnam-1

  Farming Kindergarten este numele grădiniței verzi aflate în Dongnai, în sudul Vietnamului. Ea a fost construită cu scopul de a fi o școală de mediu pentru copiii care își vor petrece timpul aici, un loc din care ei să învețe importanța respectării mediului înconjurător și de ce trebuie să aibă grijă de el. Pentru că se află într-o zonă tropicală, acoperișul grădiniței poate rămâne verde tot anul și poate oferi hrană pentru cei 500 de copii care vor învăța acolo. Acoperișul verde este format dintr-un triplu inel în care sunt cuprinse 3 curți interioare verzi, protectoare, pentru momentele de joacă care să permită copiilor să intre o experiență eco-friendly cu mediul din jurul lor.

  vietnam-2

  vietnam-3

  În această grădiniță verde, copiii vor învăța și cum să își cultive singuri hrana. În plus, la construcția clădirii au fost utilizate materiale reciclate, iar pentru funcționare grădinița se bazează pe reciclarea apei, energie solară și alte energii sau tehnologii prietenoase cu mediul. Scopul utilizării lor este dublu: cel de protecție a mediului și de a-i învăța pe copii despre procesul de economisire a energiei.

  vietnam-41

  Gradinița face parte din proiectul pilot LOTUS, care a obținut certificatul Silver de Evaluare Verde eliberat de către Vietnam Green Building Council (certificat provizoriu).

  Sursa:  http://totb.ro, Treehugger,

  Foto: Vo Trong Nghia Architects, IH

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...
 • Am facut un magazin online pentru yoghini - www.bms.life :
 • izoprene, pături, perne de meditație, cărți de yoga și nutriție, obiecte pentru yoga
 • apă minerala de calitate, sucuri naturale
 • hrană sănătoasă pentru yoghini, pâine, cereale, mezeluri de soia, miere
 • produse naturiste terapeutice
  Aici urmărim să avem
  TOT CE ARE NEVOIE UN YOGHIN
  Dacă tot avem nevoie să cumpărăm ceva
  mai bine cumpărăm de aici
  și ajutăm și magazinul și pe noi.