• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Si o infinitate de cai spirituale prin care se poate ajunge la Ea!
  …………………………………………………………………………
  ”Nu sunt din Bucuresti.
  Va scriu pentru a ma inscrie la cursul esoteric online Calea inimii.
  Poate ma ajutati si cu un sfat. Eu sunt acum intr-o stare de confuzie, m-am cam pierdut intre diverse credinte si nu ma pot opri la una pe care sa o practic. Din cauza lipsei de practica ma simt tot mai confuza si stiu ca trebuie sa aleg una si sa merg cu ea inainte, dar nu reusesc sa ma hotarasc, crestinismul l-am practicat o perioada cu rezultate bune, adica rugaciune si mers la manastire ortodoxa. Apoi am citit si interactionat cu buddhismul si mi-au placut f tare niste idei si am inteles lumea printr-o alta prisma foarte frumoasa.
  Fiecare au partile bune care ma atrag si parti cu care nu ma pot impaca complet. Oricum simt ca asa nu mai merge si oricat o sa citesc, cum spuneti si dvs: fara practica nu prea are valoare atata teorie.
  Va multumesc…”
  ……………………………………………………….
  Situatia dumneavoastra este fireasca si este des intalnita printre Cautatorii spirituali autentici.

  Pe de o parte aveti nevoie de un reper sigur si pe de alta parte, simtiti ca exista autentic in mai multe cai pe care le-ati incercat, dar va preocupa eficienta spirituala, adica daca va ajuta, daca reusiti sau veti reusi sa simtiti ca este o solutie.

  Dincolo de o anumita realizare spirituala,
  toti inteleptii (indiferent de calea de pe care vin) descriu aceeasi realitate
  si acest lucru este firesc.

  In lume exista doua tendinte care urmaresc sa ofere un cadru unitar perspectivelor spirituale.
  Una dintre ele este egumenismul, care se pare ca este, de fapt, o incercare organizatorica a ”aparent-puternicilor” de a reusi să puna sub o unica vointa diferitele perspective spirituale pentru a le putea controla.

  O alta perspectivă unificatoare este cea a a stiintelor, religiilor si practicilor esoterice nondualiste, care au un demers ce merge catre autentic, chiar daca uneori, mai apar unele diferende.

  Academia AdAnima chiar acest lucru isi propune – si anume, demonstrarea prin practica a faptului ca exista o unitate a tuturor demersurilor spirituale si ca exista o serie de legi ale eficientei spirituale care, odata cunoscute, permit succesul pe orice cale spirituala autentica, indiferent care este ea.

  In plus, cuoscand aceste principii, realizarea spirituala poate fi obtinuta chiar in mijlocul vietii, nu neparat in retragere in solitudine sau in manastire.

  Puteti participa la cursul nostru de meditatie a inimii online, care are loc in fiecare sambata, orele 11-15, folosind link-ul
  http://www.justin.tv/adanima.

  Cu drag
  Acharya Leonard

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...