• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  In aceasta seara, pe data 14 noiembrie, va avea loc o eclipsa totala de soare, cu maximul la ora 00:13, ora Romaniei, marcand fenomenul de Luna noua in zodia Scorpionului. Ea va fi vizibila doar in emisfera sudica, in Australia de Nord Est, Noua Zeelanda, insulele Gilbert cat si in Pacificul de Sud.

  Fiind un eveniment astrologic deosebit, deoarece se stie ca eclipsele sunt portaluri energetice sacre care ne permit accelerarea evolutiei spirituale, este bine sa profitam de acest fapt si sa practicam meditatia, pentru a beneficia din plin de avantajul astral.

  Trebuie sa reamintim ca  momentul de Luna Noua, marcheaza noaptea transcendetei divine, Shiva Ratri sau noaptea lui Shiva. Este un moment in care energiile lunare sunt la minimum, ocazie foarte buna pentru arderea karmei si pentru a realiza mari salturi spirituale prin transcendere.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...