• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

   

  lunar_eclipse Eclipsele genereaza influente gravitationale si elecgromagnetice mai mari asupra corpului nostrul fizic si emotional, exercitand o influenta mai puternica ca de obicei asupra psihicului nostru. Este bine sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina (sau momentul cand Luna este in opozitie perfecta cu Soarele) mai puternica ca de obicei si cu  efecte de durata, emotiile sunt sporite, si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine.

  Aceasta Eclipsa de Luna in Pesti ne va sopti ce trebuie sa facem pentru ca viata noastra sa scape de tot ceea ce ne tine pe loc, fie ca vorbim de o relatie, de un loc de munca, de o credinta, de o speranta, de o durere in suflet. ” Ne va sopti “ este o metafora pentru energia acestei Eclipse, o soapta propagata prin prieteni, ghizi astrali, astrologie, protectie divina( Eclipsa se formeaza in casa XI).

   

  Tripura Sundari – 14 septembrie 2016

  Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre. In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 14 septembrie  2016,  cu momentul de maxim la ora 22:05, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire.

  Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

  Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

  Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

   

  pisces-moonAspecte specifice

   

  Pe data  16 septembrie 2016, ora 22:05 – ora Romaniei se formeaza o Eclipsa de Luna in Pesti, adica Luna in Pesti pe gradul 24:20 este in opozitie perfecta cu Soarele in Fecioara pe gradul 24:20 in apropierea Nodurilor Lunare –Nodul Nord in Fecioara gradul 12:45 in opozitie cu Nodul Sud in Pesti gradul 12:45.

  Nodul Sud Lunar nu are cea mai buna reputatie in astrologie, are o reputatie saturniana indicand adesea restrictii de tot felul, obisnuite, greseli repetitive, pierderi, teama. In acelasi timp, Nodul Sud lunar in asociere cu aceasta Luna Plina poate sa fie o culminare a unui talent pe care l-am dezvoltat timid dar cu incredere, poate fi un bonus substantial pentru o munca bine facuta dar neapreciata in trecut. Energia acestei Eclipse nu ne vrea raul, de multe ori, noi nu vrem sa intelegem “soaptele sufletului “ nostru si ne lasam purtati de valurile obisnuintei fara sa ne mai intrebam de ce nu ne este bine, acceptand situatiile negative. Iesiti din situatiile negative! ne spune aceasta Eclipsa.

   Eclipsa de Luna in Pesti este apogeul “ semintelor plantate “ de Eclipsa de Soare in Pesti din 9 martie 2016, este un moment al culesului dar cu siguranta tonul sortit isi va spune cuvantul, nu exista nici o putere de a controla ceea ce culegem acuma, primim ceea ce meritam sau suntem fortati sa facem ceea ce trebuie pentru destinul nostru.

  Cei nascuti in jurul datei de 16 septembrie, decembrie, martie, iunie ( plus, minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradelor 25 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

  Eclipsa de Luna in Pesti activeaza axa V- XI, o axa a iubirii, creativitatii, prietenilor, sperantelor, copiilor, mandriei excesiva, asta inseamna ca in aceste directii putem vedea adevarul, suntem ajutati sa renuntam la iubitii, prietenii, activitatile care ne tin pe loc si nu ne dau voie sa ne facem lectia de viata.

  Toate eclipsele de luna sunt “ Luni Pline”  ce ne obliga sa gasim un echilibru intre energiile implicate. Aceasta eclipsa de luna cere sa facem un echilibru intre nevoia noastra de logica, discernamant, efort, datorie, servicii catre ceilalti, critica excesiva, sanatate fizica (Fecioara) si compasiune, iubire neconditionata, acceptare, spiritualitate, legaturi spirituale si psihologice profunde, intuitie, imaginatie, sanatate spiritual (Pesti).

   

   Sursa: http://adriana-astro.com/

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...