• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Este uimitor cum cautand remediul la cancer dai peste o sursa de energie aproape inepuizabila.

  “Un inventator american a descoperit accidental ca apa sarata poate fi folosita pe post de combustibil, inventie care promite energie aproape nelimitata din cea mai abundenta materie prima de pe Pamant, apa de mare.

  John Kanzius, din Erie, Pennsylvania, a facut o descoperire oarecum socanta in timp ce lucra la un generator de unde radio pe care l-a dezvoltat ca o metoda alternativa de tratament al cancerului. Incercand sa desalinizeze apa de mare folosind unde radio de la acest generator, a observat aparitia de mici flacari, iar in scurt timp, cu mici modificari, a reusit sa obtina apa sarata arzand ca o lumanare intr-un tub de test.

  Explicatia se pare ca rezida in faptul ca undele radio de la generatorul sau slabesc legaturile chimice din apa sarata si elibereaza hidrogen, cel care arde de fapt. Arderea are loc la temperaturi foarte inalte, de peste 1600 de grade Celsius.

  Rezultatele au fost confirmate de un chimist independent, Rustum Roy, de la Penn State University, care a replicat experimentul si a facut o mica demonstratie. Conform lui Roy, aceasta ar cea mai remarcabila descoperire din ultimii 100 de ani in stiinta apei.

  Ramane de vazut care este eficienta acestei tehnologii ca si sursa de energie, dar descoperirea ramane una remarcabila si cu un potential urias.”


  Aici youtube – film

  ……………………………………………………
  adanimatitude-m.jpg

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...