• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  MeditationOamenii care practica Yoga sunt oameni, armoniosi, luminosi şi au ajuns sa se cunoasca mult mai bine pe ei inşisi şi sunt împăcati cu propria lor viata.

  Yoga confera celor care o practică o mare doză de înţelepciune, de profunzime si nu in ultimul rand – de fericire.

  Yoghinii reuşesc să-şi diminueze considerabil propriul ego iar unii chiar şi să îl transceandă.

  Nu am exagera daca am spune ca numitorul comun al acestor oameni este fericirea şi acceptarea fireasca a tuturor provocarilor vietii.

  Asadar, cum ii recunoastem pe cei care practica ABHEDA YOGA?

  1. Oamenii care practică ABHEDA YOGA manifestă spontan compasiune şi iubire într-un mod care îi face fericiţi pe ei şi pe cei din jurul lor.
  Fără să facă un efort pentru aceasta, propria lor căutare interioară generează o nevoie şi putere de fi compasivi şi de a fi iubitori ca un mod firesc de a trăi viaţa.

  2. Oamenii care practică ABHEDA YOGA nu se tem de singurătate şi nici nu mai recunosc această noţiune, simţindu-se compleţi şi fireşti atât în colectivitate cât şi singuri.
  Fără a-şi propune, totuşi, o astfel de căutare, singurătatea îşi pierde sensul şi oamenii simt o prezenţă interioară permanentă şi plină de firesc.

  3. Oamenii care practică ABHEDA YOGA vorbesc cu uşurinţă în public.
  Ei nu mai simt nici o diferenţă între a vorbi în public ori într-un cerc restrâns şi îşi pot manifesta liber ideile indiferent de ambianţă.

  4. Oamenii care practică ABHEDA YOGA au un pronunţat simţ practic.
  Deoarece sunt obişnuiţi să recunoască oportunităţile şi au tentinţa de a se descurca cu un minim de mijloace, se dezvoltă un simţ practic din ce în ce mai bun.

  5. Oamenilor care practică ABHEDA YOGA nu le este teamă să îşi manifeste emoţiile.
  Aceasta deoarece ei simt spontan că a manfesta emoţiile nu este o formă de slăbiciune ci o formă de putere interioară dată de autenticitate.

  6. Oamenii care practică ABHEDA YOGA îşi controlează foarte firesc emoţiile, daca este cazul.
  Frica este mult diminuată sau absentă şi pot manifesta un curaj molipsitor în multe situaţii tensionante.

  7. Oamenii care practică ABHEDA YOGA cunosc o pace interioară ce se manifestă chiar şi în timpul evenimentelor dramatice.
  Este, de fapt, unul din obiectivele şi instrumentele din Abheda Yoga.

  8. Oamenii care practică ABHEDA YOGA obţin rezultate bune la întrecerile sportive.
  Atat datorită corpului fizic dezvoltat şi armonizat cât şi datorită capacităţii de control mental şi emoţional rezultatele sportive sunt maxime.

  9. Oamenii care practică ABHEDA YOGA, dacă doresc, au relaţii de cuplu foarte armonioase şi împlinitoare bazate pe iubire şi respect firesc.
  Se produce o înţelegere şi empatie spontană faţă de celelalte fiinţe şi mai ales faţă de persoanele de sex opus iar continenţa sexuală şi iubirea manfestată fac din aceste relaţii modele pentru ceilalţi.

  10. Oamenii care practică ABHEDA YOGA, dacă doresc, au familii frumoase, armonioase, sunt buni parinţi, fii şi coechipieri şi fac faţă încercărilor vieţii mult mai eficient.
  Ei ştiu să îşi asume responsabiltăţi şi rolurile pe care vremelnic le joacă în societate sunt asumate şi împlinite cât mai bine.

  11. Oamenii care practică ABHEDA YOGA au coeficient de inteligenţă şi de inteligenţă emoţională mai mare decât alte grupuri sociale şi în continuă creştere.
  Dacă pentru oamenii obişnuiţi există o rigidizare şi chiar un declin în aceste domenii, pentru persoanele care practică ABHEDA YOGA evoluţia este continuă.

  12. Oamenii care practică ABHEDA YOGA reuşesc să obţină rezultate mult mai bune în învăţământ decât oamenii obişnuiţi.
  Pentru ei întreaga viaţă este o academie şi toate evenimentele şi persoanele întâlnite le sunt profesori.

  13. Oamenii care practică ABHEDA YOGA nu pot fi hipnotizaţi sau sugestionaţi cu uşurinţă de reclame ori alte fenomene sugestionante.
  Controlul firesc al minţii este mult mai bun şi trezirea interioară face că un astfel de om să nu se supună obiceiurilor, subrutinelor ori tendinţelor subconştiente.

  14. Oamenii care practică ABHEDA YOGA manifestă natural virtuţi umane, sunt sinceri şi în mod spontan de partea binelui.
  Ei au o concepţie universală despre ceea ce înseamnă binele, acumulează şi respectă principii etice, morale şi spirituale.

  15. Oamenii care practică ABHEDA YOGA îmbătrânesc frumos şi devin spontan centre de înţelepciune pentru cei din jur.
  Înaintarea în vârstă este inevitabilă pentru orice om de pe Pământ dar fenomenele penibile sunt evitate şi se manifestă o lumină interioară a înţelepciunii care este o comoară pentru cei din jur şi, binenţeles, pentru persoana în cauză.

  16. Oamenii care practică ABHEDA YOGA au o sănătate mult mai bună decât oamenii obişnuiţi, au un sistem imunitar puternic şi sunt feriţi de multe din bolile care se manifestă în societate.
  Multe boli pot fi vindecate şi ameliorate prin ABHEDA YOGA iar alimentaţia înţelaptă, echilibrul energetic, mental şi emoţional îndepărtează perspectiva manfestării vreunei boli.

  17. Oamenii care practică ABHEDA YOGA tind sa aibă un corp tot mai armonios şi mai sănătos, au ochii strălucitori şi o vitalitate debordantă radiază din întreaga lor fiinţă.
  Proporţional cu practica se manifestă în jurul abheda-yoghinilor un câmp de simpatie pe care îl resimte oricine om şi este perceput chiar şi de animale.

  18. Oamenii care practică ABHEDA YOGA sunt mult mai deschişi către arta autentică şi o savurează cu intensitate.
  Arta devine o Cale spirituală ce poate oferi chiar stări de samadhi cu mare uşurinţă.

  19. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu bârfesc.
  Singurii oameni care nu barfesc sunt aceia care în adâncul lor simt ca viaţa lor este destul de împlinită. Daca esti fericit si împlinit cu viaţa ta, de ce ţi-ar mai păsa ce se întamplă în viaţa altcuiva?

  20. Oamenii care practica ABHEDA YOGA gândesc pozitiv.
  Exista oameni care, simtindu-se mereu neimpliniti, se plang mereu de orice, iar de cealalta parte ii avem pe oamenii fericiti care vad mereu, mai degraba jumatatea plina a paharului si cauta in mod constant lucruri din ce in ce mai interesante in viata lor. Sa gandesti pozitiv este o conditie esentiala in economia unei vieti fericite.

  21. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu sunt invidiosi.
  Yoghinii recunosc aspectele pozitive din viata lor, care nu trebuie sa fie identice cu ale celorlalti si le pretuiesc.Ei nu se compara cu ceilalti, pentru ca sunt multumiti cu propriul drum in viata, cu ceea ce au. În loc sa se poarte cu invidie, ei se bucura sincer pentru succesul celor din jur si celebreaza reusitele alaturi de ei.

  22. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu au nevoie de confirmarile altora.
  Oamenii fericiti nu isi doresc cu ardoare aprecierea si confirmarile celorlalti. Ei isi recunosc propria valoare, au un auto-respect bine definit, valori bine fundamentate si nu traiesc in functie de asteptarile celorlalti. Ei stiu ca trebuie sa faca lucruri pentru ei insisi, lucruri care sa ii ajute sa evolueze in viata iar, faptul ca nu sunt preocupati de parerile celorlalti ii ajuta sa isi traseze un drum al evolutiei personale.

  23. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu caută să se răzbune.
  Asta o fac pentru ca nu exista nici un motiv pentru care ne-am dori sa ne razbunam pe o alta persoana. E mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt, in voia legilor universale, iar noi sa ne continuam viata, fara a ne lasa coplesiti de ganduri negative si dorinta de razbunare. Singura metoda prin care poti sa te desprinzi de dorinta de razbunare este a renunta si a accepta o persoana sau o situatie, exact asa cum este.

  24. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu au resentimente.
  Oamenii fericiti nu au resentimente… Daca te tot gandesti la ceva care te-a marcat intr-un fel, nu faci decat sa iti amplifici suferinta interioara, iar oamenii pozitivi stiu acest lucru si in consecinta prefera sa nu se mai gandeasca la ceea ce le-ar putea face rau. Invata sa renunti! Sentimentul de a renunta la furie este unul cu adevarat eliberator…

  25. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu tin neaparat sa aiba ei dreptate.
  Foarte multi oameni au tendinta de a tine cu dintii de convingerile lor, pentru ca nu isi doresc decat sa aiba doar ei dreptate. De fapt cel care tine cu orice pret sa aiba dreptate este ego-ul. Multi nu renunta la ceea ce cred nici macar atunci cand le sunt prezentate argumente solide, astfel incat in fata unor astfel de oameni este mai bine sa nu deschizi subiecte asupra carora stii ca nu vor deloc sa reflecteze, pentru ca discutiile cu ei nu sunt decat o risipa de energie. A nu accepta si alte perspective tradeaza un ego puternic, infatuare. Este mai bine sa ne mentinem opiniile cu mult calm stiind sa ascultam argumentele celorlalti. In final, ambele parti pot fi de acord ca pot fi de acord.

  26. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu au asteptari si sunt complet detasati de rezultatele actiunilor lor.
  Una dintre cele mai mari provocari ale vietii este aceea de a-i accepta pe oameni exact asa cum sunt. Odata ce inveti ca asteptarile pe care le ai tu nu ii vor schimba pe ceilalti, viata ta va fi din ce in ce mai buna. Acest lucru presupune si detasarea de fructele propriilor actiuni, ceea ce presupune un foarte mare control asupra propriilor trairi. Problemele apar atunci cand asteptarile nu se materializeaza. Asteptarile nearealiste duc de cele mai multe ori catre mari dezamgiri in legatura cu ceilalti. A nu avea asteptari si a fi complet detasat de rezultate, te ajuta sa traiesti liber, fara presiunea imensa a preconceptiilor despre ce ar trebui sa fie o situatie, sau cum ar trebui sa fie ceilalti.

  27. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu evita problemele pe care le au.
  Atunci cand se ivesc probleme, cum este de altfel normal, in viata fiecaruia, unii oameni au tendinta de „a le ascunde sub pres”, in loc sa gaseassca metode pentru a le solutiona. A ignora problemele inseamna sa te ingropi si mai tare in sentimente de anxietate si stres. Asadar, confruntarea si solutionarea problemelor este cea mai sigura cale de a le depasi cu succes!

  28. Oamenii care practica ABHEDA YOGA cauta fericirea in adancul lor si nu in exterior.
  Astfel, pentru acesti oameni, fericirea nu depinde de felul cum arata, de masina pe care o detin, sau geanta de firma pe care si-au achizitionat-o. Pentru acesti oameni, fericirea este in interior. Avem puterea de a da noi o conotatie lumii inconjuratoare, ceea ce este crucial pentru a ramane pozitivi. Cauta in interiorul tau pentru a gasi fericirea, pacea si calmul. Acestea nu depind de nimeni altcineva, nici de partener/a, de nimeni, nici macar de posesiunile materiale, ci doar de tine! Sa isi caute fericirea in exterior este o greseala pe care o fac atat de multi oameni in viata lor!

  29.Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu se gandesc prea mult la probleme.
  Sa te gandesti necontenit la ceva care iti cauzeaza un incovenient nu este cea mai buna solutie. De multe ori, modul in care supra-exageram o problema cauzeaza si dispute, certuri intre oameni. Nu prea avem beneficii din acest obicei al exagerarii unei situatii. Cu cat analizam mai tare, cu atat avem tendinta de a deveni mai negativi, mai anxiosi, iar solutia va intarzia sa apara. Este mai bine sa tratam totul cu mai multa detasare si incredere in viata, ca totul este si va fi bine.

  30. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu traiesc in trecut ci cultivă focalizarea pe Momentul Prezent, fiindca ei ştiu că el este uşa eternităţii .
  Trecutul este trecut dintr-un bun motiv. Chiar nu avem de ce să ramânem acolo, agatati mental, de vreme ce el nu poate fi schimbat. Persoanele fericite au facut pace cu trecutul lor, sau se afla pe acest drum, traind cu intensitate tot ceea ce le ofera prezentul si creaindu-si un viitor asa cum si-l doresc. In mod activ ei incearca sa obtina tot ce este mai frumos in vietile lor.

  31. Oamenii care practica ABHEDA YOGA nu urmeaza turma.
  Increderea in ei insisi, în tot ceea ce isi doresc este esentiala pentru acesti oameni. Ei sunt atat de increzatori in valorile pe care le au încât nimic nu pare sa îi zdruncine. Au inclinatia de a deveni lideri pentru cei din jurul lor în mod firesc, fără să caute ei înşişi aceasta.

  32. Oamenii care practica ABHEDA YOGA accepta critica din perspectiva unei şanse pentru a îmbunăţi ceva.
  Ei nu exagerează o situatie sau un comentariu la adresa lor, si acest fapt se datoreaza gradului mult marit de control asupra propriilor gânduri şi emoţii. Ei asculta cu atentie ce au ceilalti sa le transmita, fie ca este „de bine”, fie ca este o critica. Unii oameni traiesc chiar mici drame neînţelegând un mesaj exact asa cum a fost transmis, ceea ce nu este tocmai bine pentru starea lor emotionala. De fapt, noi avem controlul asupra modului cum interpretam lucrurile.

  33. Oamenii care practică ABHEDA YOGA regăsesc în viaţa lor şi manifestă cu uşurinţă un simţ al sacrului.
  În realitate, oamenii au mare nevoie să regăsească Sacrul iar Abheda Yoga susţine în mod magistral şi direct aceasta.

  Daca v-am convins ca merita sa practicati ABHEDA YOGA, chiar si numai pentru aceste treizeci şi trei de motive, atunci nu ezitati si veniti alături de noi!
  Cu siguranţă mai sunt foarte, foarte multe alte motive pentru care puteti practica Yoga insa cel mai important ramane acela că prin Yoga va putem să ne transformăm în bine intreaga viata, într-un mod INTENS si ARMONIOS!
  Namaste!

   

   

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...