Culturile agricole traditionale fara ingrasaminte chimice si pesticide sunt atuul sanatatii noastre!


„Tot ce mănâncă omul este determinat calitativ și de îngrășâmintele pe care le folosesc agricultorii la fertilizarea terenurilor lor.” acest comunicat aparut in America in martie 1973 a apărut aparține unor doctori în științe aeronomice și cercetători la Universitatea din Morgantown din Virginia de Vest – Robert F. Keefer și Rabinder N. Singh care au considerat că aceasta găsiseră noutate trebuia dată publicității.

Cei doi profesori declară că au observat, pe parcursul unor experiențe temeinice și de multe ori repetate, care exclud coeficientul de risc, că mineralele prezente în porumbul furajer sau în cel alimentar, aflate și așa în cantități infime și recunoscute ca având o importanță decisivă în regimul alimentar al omului și al animalelor, se află într-o scădere vertiginoasă, fapt cu consecințe ce sar putea dovedi catastrofale, iar aceasta din cauza imenselor cantități de produse chimice cu care este otrăvit sistematic pământul. Firește că această descoperire venea cam târziu, numai că avea un merit incontestabil: ea era formulată de voci de înaltă autoritate științifică.

Contiunarea o puteti citi aici: www.vivanatura.ro

Scroll to Top