• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  barcode666
  Chiar asa – trebuie sa ne fie frica de numarul 666 ?

  Nici vorba .

  E un numar. Dincolo de el si semnificatia sa sunt insa oamenii. La ei trebuie sa tinem seama. Numarul in sine nu constituie o problema … daca e singur …fara constiintele care sa adore si sa accepte semnificatia sa si abia atunci el poate deveni ceva de care sa ne ferim sau sa evitam.

  Care este semnificatia numarului 666?

  Ei bine, cel mai probabil ca el se refera la absenta nivelului al saptelea din cele trei planuri principale ale manifestarii sau lumi:

  lumea fizica

  – lumea astrala

  – lumea cauzala,

  stiut fiind ca exista 7 nivele de manifestare vibratorie a trairilor unei fiinte, corespunzatoare celor 7 centrii principali de forta sau Chackra-uri.

  Adica, absenta nivelului spiritual, nivelul ce permite contactul direct cu scanteia divina din fiecare om, zona sau etapa care este despre Dumnezeu sau despre Dumnezeu si noi.

  De exemplu, al 7-lea centru principal de forta la nivelul fiintei umane este Shahasrara, dar nu numai despre Shahasrara este vorba, ci despre orice fel de raportare la nivelul 7 , in directia si catre Dumnezeu.

  Bine, si de ce atata valva despre acest numar?

  Asa cum am mai sugerat, un numar, o idee sau un simbol nu inseamna nimic in absenta omului care sa se raporteze la el si sa rezoneze apoi cu forte corespunzatoare simbolului respectiv. Si chiar si atunci omul respectiv trebuie sa aiba o anumita abilitate pentru a obtine o rezonanta intensa si precisa, in acord cu aspectul sugerat.

  Acest numar fatidic a fost mentionat in evanghelii , in apocalipsa si am fost avertizati ca semnul Fiarei va fi numarul 666. Nu numarul este problema ci “Fiara”.

  Astfel, desi acest numar este incarcat cu semnificatiile acesti prevestiri teribile, organizatii mai mult sau mai putin oculte, oameni mai mult sau mai putin “publici” afiseaza in mod ostentativ fascinatia pentru semnificatia acestui numar, dand dovada de un curaj sfidator.

  Este de fapt uimitor ca se petrece asa, tinand cont ca prevestirile din Apocalipsa sunt fara echivoc, dar in cazul lor, prezenta numarului 666 indica faptul ca este vorba de o tendinta sau chiar o manifestare demoniaca sau satanica pe care ei doresc sa o sublinieze sau sa o afiseze incluzand acest numar, sub o forma sau alta. In acest caz, numarul ne afecteaza pe noi foarte putin, dar cei aflati in spatele unor astfel de manifestari ne pot afecta mult mai mult.
  Un exemplu sunt codurile de bare.

  Pentru a putea fi citite, ele cuprind in componenta lor, de obicei, trei perechi de bare fata de grosimea carora sunt comparate automat grosimile celoralalte bare. Este o sui generis metrica a codului respectiv.

  Pentru aceasta puteau fi alese un grup de bare corespunzatoare oricarei cifre de la 0 la 9, dar autoritatile respective au ales cifra 6 si au pastrat-o permanent, in ciuda protestelor multor organizatii crestine, care protestau cu naivitate nu impotriva intentiilor ce se ghiceau in spatele organizatiilor respective, ci impotriva numarului 666 a carui prezenta era astfel codificata in aproape orice cod de bare.

  Este un aspect marcat de anumita curiozitate: ce s-ar intampla daca s-ar modifica pur si simplu metrica codurilor de bare, pastrandu-si insa intentiile ascunse legate de crearea unui sistem globalizat de identificare a oamenilor. Oare organizatiile naive ce protestau impotriva numarului si nu impotriva semnificatiei si intentiilor “organizatorilor’ se vor potoli, renuntand la lupta?

  Pe de alta parte, in diferite aplicatii domestice, tehnologia codurilor de bare este cu adevarat exceptional de utila (in magazine, in depozite, bilioteci, oriunde este necesara evidenta rapida a miscarii unui mare numar de obiecte) si acest lucru este valabil, indiferent daca metrica codului se bazeaza pe 666 sau pe alt numar. Acesta este un exemplu care ne aduce aminte ca un cutit poate fi folosit la taiat paine sau la injunghiat oameni si nu cutitul este de vina pentru o utilizare sau alta ci omul care il foloseste ca instrument. NU are nici un rost sa invinuim cutitul.

  Sa nu uitam ca simbolurile si chiar rugaciunile nu au efect daca omul doreste si intretine rezonante puternice cu altceva.

  Sa ne amintim cum in evul mediu erau arsi de vii pe rug oameni de catre “Sfanta Inchizitie” in numele lui IIsus, eventual cu “Tatal nostru” si ‘Crezul” murmurate. Fapta lor era de domeniul satanicului, dar o faceau, chipurile , in numele lui Dumnzeu.

  Sau sa ne amintim de dictonul “sa faci ce zice popa, nu ce face popa”, fiindca de multe ori preotul nu onora haina si investitura ce i-a fost acordata… in ciuda prezentei din abundenta a simbolurilor benefice in viata sa.

  Retine-ti !

  Asa cum frumusetea si chiar si uratenia exista doar in ochii privitorului, tot asa si simbolurile sunt eficiente doar pentru cel sau cea care lucreaza cu ele cautand intrarea in rezonanta cu semnificatia lor oculta.

  Deci nu va feriti neaparat de 666.

  Dar aveti grija la cei care il adora si la intentiile sau faptele lor..

  P.S. Iar, pentru dumneavoastra, e bine sa acordati atentie simbolurilor benefice (ex. crucea, steaua lui David si altele), deoarece simpla lor prezenta in viata dumneavoastra nu este suficienta pentru a va face sfinti…. este necesar sa obtineti rezonanta cu semnificatia simbolului. Daca doriti sa stiti mai mult, va asteptam la cursurile Academiei Esoterice Ad Anima.

  Leonard Radutz

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...