• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  001“Corpul uman straluceste literalmente in intuneric, emitand in cantitati extrem de reduse o lumina vizibila a carei intensitate flucteaza pe parcursul intregii zile”, au descoperit oamenii de stiinta din Japonia. Studii anterioare aratasera deja ca trupul emite o cantitate redusa de lumina, la fel cum o face de altfel orice fiinta vie, fenomen interpretat ca fiind un rezultat al reactiior biochimice implicand radicalii liberi.

  Cercetatorii niponi au dorit insa sa sudieze fenomenul mai indeaproape si, in urma unui experiment, au constatat ca intensitatea luminii emise de corpul uman flucteaza pe parcursul intregii zile, probabil in functie de ritmul metabolic al fiecaruia, relateaza “Live Science”, consultat de Fox News.

  Pentru a afla mai multe despre aceasta lumina slaba, oamenii de stiinta din Japonia au montat intr-o incapere mai multe camere de filmat extrem de sensibile.

  In fata camerelor din incaperea absolut intunecata, au stat apoi, cu randul, cinci voluntari tineri si sanatosi, al caror piept a fost dezgolit. Ei s-au perindat prin fata camerelor de filmat cate 20 de minute, o data la trei ore, trei zile la rand.

  Cercetatorii niponi au constatat, in urma experimentului, ca fata straluceste mai puternic decat restul corpului;ceea ce le-a atras cel mai mult atentia, a fost faptul ca intensitatea luminii corpului fluctua pe parcursul zilei. Oamenii de stiinta sunt de pararere ca acest fenomen se datoreaza fluctuatiilor inregistrate pe parcursul zilei de ritmul nostru metabolic.

  Din acest motiv, este posibil ca, in viitor, camerele capabile sa detecteze lumina emisa de corpul uman sa ii ajute pe medici sa analizeze starea de sanatate a pacientilor.

  Rezultatele studiului intreprins de cercetatorii niponi au fost detaliate in editia din 16 iulie a revistei “PLoS ONE”, precizeaza Fox News.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...