• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  leonardradutz1

  Sambata, 20 martie 2010, de la ora 12:30, la Mandala Club de pe strada Paleologu nr. 20 vă invităm la conferința gratuită de deschidere a cursului Calea Inimii – Spiritualitate în mijlocul vieții susținută de Yogasiromani Leonard.

  http://www.mandalaclub.ro/evenimente/

  Calea Inimii este o esenţă a metodelor practice esoterice pentru a fi spirituali în mijlocul vieţii, tocmai datorită vieţii.

  Baza teoretică a acestui sistem este Abheda Tantra – Tantra Inimii Divine, tantra nondualistă a identităţii fundamentale dintre fiinţa umană (subiectul conştient), lume şi Dumnezeu, care se sprijină pe partea esenţială a sistemului Trika din Kashmir.

  Practicantul Căii Inimii nu neaga lumea, ci se folosește tocmai de viață pentru a se transforma și a evolua spiritual. Considerăm că este una din cele mai înalte și eficiente metode de a spiritualiza viața de zi cu zi și care va face parte, alături de alte discipline, din viitorul omenirii. Se studiază modalitățile prin care morala și etica pot fi respectate perfect în mijlocul vieții fără a fi o contradicție între acestea și viața însăși.

  Pe Calea Inimii se practică ADHI MUDRA – trăirea stării naturale de “a fi noi înşine – Sinele” in mijlocul vietii, aspect care se obtine (ca un vârf de lance al practicii) printr-un anumit tip de meditaţie asemănător cu introspectia (”Cine sunt eu?”), realizată printr-un procedeu specific eficient, urmată de extinderea ei în mijlocul vietii şi
  printr-un anumit mod de integrare a aspiratiei către transcendenţa (inclusiv rugăciunea) şi a apelului susţinerii maeştrilor, îngerilor şi entităţilor binevoitoare.

  Dar pentru ca toate acestea să aibă succes, se predau unele tehnici speciale din Hatha Yoga, Bhakti Yoga, karma yoga, tantra yoga.

   

  http://www.adanima.org/cursuri/cursul-calea-inimii/

  Detalii la telefon 0788-377773 , e-mail : adanima@gmail.com

   

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...