• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  De-a lungul istoriei agriculturii de pe integul mapamond, agricultura a fost întotdeauna un sector al economiei diversificat. Multitudinea fermelor mici, de sine stătătoare, produceau in mod curent cele mai multe culturi, de-a lungul timpului fermele mici au crescut s–au mai mai specializat, mulţi dintre acesti fermieri au salvat diferite tipuri de seminţe, astfel au reusit sa tina sub control productia de seminte agricole traditionale, în mâinile mai multor oameni si a fiecarui popor in parte.

  Dar astăzi totul sa schimbat, firme mari din industria chimica şi firmele de agribusiness au dobândit notorietate, sau au fuzionat cu companii producatoare de seminţe şi cu alte companii agricole, acestea au câştigat cu succes un punct de sprijin, acela la Organismelor Modificate Genetic (OMG), adica asa zisele culturi cu trăsături transgenice.

  Aceşti factori primari şi alţii au facilitat un crescendo către dominaţia globală a agriculturii de către corporaţii multinationale şi astfel, au ajuns la furnizarea dirijata (de multe ori din umbra), a alimentelor in intreaga lume.

  Continuarea acestui aricol pe: www.vivanatura.ro

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...