OAMENII VIITORULUI din Momentul Prezent

ABHEDA YOGA ACADEMY  funcționează din 2008 și este condusă de Acharya Leonard Răduț.

Pe baza tehnicilor Hatha Yoga ale lui Swami Sivananda  (primul maestru care a sistematizat yoga pentru a fi înteleasă şi in mod ştiintific) se transmit
metode nondualiste tradiționale foarte avansate raportându-se la maeștrii și metode din școlile Trika, Vajrayana si Kaula.

Acestea urmăresc ceea ce pare, poate, cea mai avansată perspectivă a umanității, REALIZAREA DIRECTĂ, în mijlocul vieții.

Swami Sivananda, este unul dintre cei mai cunoscuţi maeştrii yoghini care a aratat că, dincolo de o anumită realizare spirituală, toti intelepţii şi sfinţii descriu aceeaşi realitate interioară, nefiind nicio deosebire fundamentală între căile spirituale autentice.

Academia Abheda Yoga organizează cursuri de profesori internaționali de yoga din 2017 și cursuri pentru sute de practicanți la un nivel academic internațional.

Președintele academiei

este profesorul de yoga Leonard Răduț – International Yoga Alliance Certificated.

El concepe și uneori coordonează numeroasele texte, lucrări și proiecte pe care Academia de Yoga Abheda le oferă elevilor săi.

Acesta a practicat şi cercetat Meditaţia creştină a Inimii – Isihasmul in mănăstiri din Romania şi la Muntele Athos și a realizat eforturi pentru ca aceasta practică naturală a spațiului românesc să fie raspandită şi înțeleasă de cât mai mulţi oameni.
Este și Acharya -maestru sau profesor de yoga format în India la Shivananda Yoga Vedanta Academy -aceeaşi şcoală la care au luat contact cu yoga N.C. Tufoi şi Mircea Eliade.

Instructori:

Florentina Georgescu

Tania Brândușoiu

Lucian Iancu

Andreea Mudaoar

Luiza Stupcanu

Alina Moise

Alina Crișan

Maria Bârză

Federația de yoga din România
Federația internațională de Yoga

Societatea Academică AdAnima nu se implică în lupta politică, nu are şi nu doreşte să aibă legături cu societăţi secrete sau ”discrete” şi NU ARE SCOPURI CONEXE CU ACESTEA.

Mesajul nostru se adresează tuturor oamenilor, indiferent daca ei cred în Dumnezeu sau sunt atei, indiferent de religie, rasă, sex sau vârstă.