• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  chicoxavierVa prezentam un extraordinar film biografic despre viata celebrului medium Francisco Candido (Chico) Xavier, care a contribuit mult la dezvoltarea spiritismului creştin în Brazilia, atat din punct de vedere moral, cat si material, fiind considerat o autoritate in acest domeniu, intr-o tara in care circa 32 de milioane de persoane au convingeri spiritiste.

  Chio Xavier a fost renumit mai ales pentru fenomenul de “psihografie” sau scriere automata, si a publicat 450 de carti, al caror autor nu s-a recunoscut niciodata a fi, spunand ca el doar a reprodus ceea ce ii dictau spiritele.

  Mai mult decat traseul unei vieţi particulare marcate de acest dar special de comunicare cu lumea spiritelor, pelicula ne prezinta cateva experienţe tipice traite de un medium modern. Regasim aici câteva teme universale, ingenios puse în contrapunct de regizor, cum ar fi: – credinta respectuoasa, in opozitie cu scepticismul vanitos; – încercarile de a demasca “plagiatul si escrocheria” de către ignoranţi într-ale spiritualităţii; – slăbiciunile omeneşti ale mediumului, în opozitie cu marile adevaruri spirituale pe care el le transmite semenilor; – intoleranţa Bisericii, ca institutie umana,iîn opoziţie cu sprijinirea ei de munca mediumului, ca instituţie spirituala; – puritatea viziunii spiritelor, in opoziţie cu cinismul şi pragmatismul societăţii contemporane.

   

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...