• noi cursuri ABHEDA Yoga incep pe data de 22 octombrie 2017 iar înscrierile se fac AICI
  • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 28 octombrie 2017 iar înscrierile se fac AICI
  • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0736.158.910
  • suntem pe facebook AICI

fabric-space-viIn acest documentar realizat sub conducerea lui Brian Green dupa cartea sa “Textura Cosmosului: Spatiul, Timpul si Textura Realiatii”, vom fi introdusi in fascinanta lume a fizicii cuantice, in care vom descoperi o nou mod de a ne raporta la ideea de spatiu.

Profesor la Universitatea Columbia, fizician, cosmolog si cercetator,  Biran Green are contributii remarcabile in domeniul teoriei corzilor si cosmologiei, iar datorita acestora ocupa un loc important in randul fizicienilor teoreticieni ai zielelor noastre.

Iata ce spune Brian Green in acest film:

„Ne-am inselat cu totii. Perceptiile noastre de timp si spatiu ne-au dus in eroare. O mare parte din ceea ce credeam ca stim despre Universul nostru – faptul ca trecutul s-a intamplat deja si ca viitorul e ceva ce va fi, faptul ca spatiul este doar un vid gol, ca universul nostru este singurul univers care exista – toate acestea ar putea fi gresite.”

Chiar daca la scoala nu am fost fanii fizicii, cu siguranta acest film va va captiva.

Vizionare placuta!

……….

sursa: adinaamironesei.blogspot.com/2013/07/informatii-care-mi-au-schimbat-viata-12.html

 

Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...