• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  ………………………………………………………………….

  adanimatitude-m.jpg

  …………………………………………………..

  Atacuri fara precedent la adresa multinationalelor: lacomie si genocid silentios…

  de George Florea HotNews.ro
  Duminică, 20 aprilie 2008, 13:32 Economie | Companii

  Horst Seehofer, atac fara precedent la multinationale

  Doua atacuri extrem de violente la adresa marilor companii din domeniul agro-alimentar tin capul de afis al presei internationale de duminica. Ministrul german al Agriculturii, Horst Seehofer, a declarat ca multinationalele desfiinteaza concurenta in goana dupa profit, in timp ce un inalt oficial ONU a acuzat Occidentul ca tolereaza un “genocid silentios” la adresa tarilor sub-dezvoltate.

  Santaj asupra fermierilor

  Ministrul german al Agriculturii, Horst Seehofer, a criticat vehement marile companii multinationale in contextul crizei alimentare globale. “Lumea are nevoie de o agricultura bazata pe tarani, nu de o agricultura industriala”, a spus ministrul Agriculturii, intr-o iesire fara precedent.

  “Marile companii domina piata si trebuie sa le punem bete-n roate. Nu este posibil ca in SUA o singura companie sa produca seminte. Acolo, fermierii sunt obiectul unui adevarat santaj”, a mai declarat Horst Seehofer.

  Oficialul german a mai spus ca in spatele amenintarilor privind scumpirea cu 600% a furajelor se ascunde dorinta marilor producatori de seminte de a impune soiuri de porumb si soia modificate genetic. El a mai cerut Uniunii Europene o regindire a Politici Agricole Comune, sustinand ca e nevoie ca productia de alimente sa creasca pentru a preveni o criza alimentara.

  Reamintim ca tot mai multe organizatii internationale au atras atentia asupra unei posibile crize alimentare la nivel global. Declaratiile inaltului oficial german au fost imediat preluate de intreaga presa internationala.

  Atacuri violente din partea unui inalt oficial ONU

  Un alt atac violent la adresa politicii Occidentului in domeniul alimentar a venit duminica din partea responsabilului ONU pentru alimentatie, Jean Ziegler. Intr-un interviu pentru ziarul austriac Kurier am Sonntag, acesta a acuzat Occidentul ca provoaca un “genocid silentios”.

  Ziegler a blamat globalizarea pentru monopolizarea resurselor si a declarat ca multinationalele sunt vinovate pentru “violenta structuala”. “Avem o lume controlata de traderi, speculatori si banditi. E o lume a inechitatii. Trebuie sa stopam aceasta tendinta”, a mai spus Jean Ziegler.


  Hotnews

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...