• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Elena S:
  E greu de definit ceea ce ma intereseaza,cred ca un domeniu foarte vast,sau as descrie ceea ce ma intereseaza pe mine ca find tot ceea ce face omul sa evolueze din punct de vedere spiritual,eu fiind o persoana introvertita ma preocupa latura nevazuta a vietii,dimensiunea aceasta interioara si neaccesibila multora.
  Am cateva cunostinte din domeniul yoga,nutritie,astrologie si altele de genul acesta,dar as vrea mai mult decat ceea ce am gasit in carti sau pe site-uri,as vrea sa invat sa si aplic mult mai bine ceea ce stiu,as vrea sa cunosc diferiti oameni,diferite grupuri care au aceleasi interese pentru schimb de imformatii,impresii,experiente,pentru a invata mai multe de la ei.Cred ca mi-ar fi de folos un…maestru, sau ceva de genul aceasta,cineva care sa ma indrume si sa-mi raspunda anumite intrebari pentru ca stiu ca anumite tehinici,cunostiinte pot fi periculoase atunci cand nu sun tfacute cum trebuie.

  Cat despre cursurile fata in fata e mai greu,eu sunt din Resita si din cate stiu nu exista la mine in oras nici un astfel de curs.Din aceasta cauza ma simt limitata,nu pot sa ma exprim,sa fac ceea ce simt.E greu pentru ca nici nu pot vorbi cu nimeni despre asta,doar simplul fapt ca am anumite conceptii despre lume,despre viata,ca am anumite obiceiuri ii face pe ceilalti sa ma priveasca ciudata si ma fac sa ma simt ca si cum nu m-as integra.De aici si nevoia mea acuta de a vorbi cu cineva despre asta,de a gasi persoane asemanatoare mie,de a avea pe cineva alaturi care sa imi dea sfaturi.

  Leonard Radutz-AdAnima
  E frumos mesajul tau ( e chiar emotionant), mai ales fiindca problema ta … nu a fost doar problema ta. A fost si problema mea si a altora care aveau aspiratii si cautari mai inalte decat mediul in care traiau.
  Exact cum ai descris tu, cuvant cu cuvant, am fost si noi si am crezut, la inceput, ca e ceva ciudat cu noi…sau cu mine, ca sa vorbesc in numele meu.
  Chiar am crezut , la inceput, ca trebuie sa ma schimb, sa invat de la ceilalti sensul vietii care mie parea ca imi scapa.
  Concluzia a fost la inceput teribila… Nu aveam ce sa invat ( in directia aceasta ) de la ei fiindca lor le scapa sensul autentic, nu mie.
  Intr-adevar, societatea nu numai ca nu urmareste sa iti ofere o valoare autentica in aceasta directie, ci chiar are programe intens finantate si mediatizate pentru a te ajuta sa…ratacesti aceasta cautare.
  Nu intentionez sa dezvolt acest subiect, nici aici si nici la curs, fiindca noi urmarim sa facem evolutie spirituala, nu politica.
  Nu te lasa pe mana vietii pentru a te ghida, ci “urmareste-ti inima” si cauta valorile pe care sufletul tau are nevoie… Nu fa compromisuri si ai grija, fara o practica si rezultate incurajatoare, acest diamant al cautarii interioare paleste si, gradat, ajungi asemenea celorlalti, sau cu putin mai “speciala”.

  Leonard Radutz
  Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine

  ………………………………………………….

  adanimatitude-m.jpg

  …………………………………………………..

  Acest text este publicat sub licenta
  CREATIVE COMMONS.

  Este posibila si, chiar, dorita, copierea, distributia, retransmiterea a materialelor, dar cu mentionarea la loc vizibil, la inceputul materialului citat si la sfarsitul sau,
  a sursei,
  a autorului,
  a mentionarii licentei si conditiilor licentei Creative Commons
  si montarea unui link spre sursa.

  Daca doriti sa realizati un alt material cu textul AdAnima prin adaptare sa mentionati ca textul initial ne apartine, sursa, autorul si montarea unui link precum si licenta si termenii licentei sub care obligatoriu veti publica : Creative Commons.
  Sub aceasta licenta
  nu este permisa folosirea publicarea acestor texte pentru a obtine foloase materiale,
  chiar daca le publicati cu sursa, autorul si montarea unui link precum si licenta si termenii licentei sub care publicati: Creative Commons .


  Licenta Creative Commons

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...