OAMENII VIITORULUI din Momentul Prezent.
ABHEDA YOGA ACADEMY

funcționează sub egida
Societății Academice AdAnima pentru Transformare şi Cunoaştere de Sine, membră Yoga International Alliance, în Federaţia de Yoga din România şi care este prezidată de profesorul de yoga Leonard Răduț – International Yoga Alliance Certificated.

Acesta a practicat şi cercetat Meditaţia creştină a Inimii – Isihasmul in mănăstiri din Romania şi la Muntele Athos și a realizat eforturi pentru ca aceasta practică naturală a spațiului românesc să fie raspandită şi înțeleasă de cât mai mulţi oameni.

Este și Acharya -maestru sau profesor de yoga format în India la Shivananda Yoga Vedanta Academy -aceeaşi şcoală la care au luat contact cu yoga N.C. Tufoi şi Mircea Eliade.

Această scoală transmite

pe baza tehnicilor Hatha Yoga ale lui Swami Shivananda  (primul maestru care a sistematizat yoga pentru a fi înteleasă şi in mod ştiintific)

metode nondualiste tradiționale foarte avansate raportându-se la maeștrii și metode din școlile Trika, Vajrayana si Kaula,  

urmărind ceea ce pare, poate, cea mai avansată perspectivă a umanității, REALIZAREA DIRECTĂ, în mijlocul vieții.

Swami Sivananda, este unul dintre cei mai cunoscuţi maeştrii yoghini care a aratat că, dincolo de o anumită realizare spirituală, toti intelepţii şi sfinţii descriu aceeaşi realitate interioară, nefiind nicio deosebire fundamentală între căile spirituale autentice.

Cărți și texte din biblioteca fundamentala Abheda: Bhagavad Gita, Yoga Sutras, Shiva Samhita, Hatha Yoga Pradipika, Goraksha Samhita, Gheranda Samhita, Spanda Karika, Shiva Sutras, Tantraloka, Padmasambhava Terma, Kangyur, Tangyur.

Instructori:

Florentina Georgescu

Laura Petrov

Tania Brândușoiu

Andreea Mudaoar

Lucian Iancu

Luiza Stupcanu

Alina Moise

Federația de yoga din România

Federația internațională de Yoga

Societatea Academică AdAnima nu se implică în lupta politică, nu are şi nu doreşte să aibă legături cu societăţi secrete sau ”discrete” şi NU ARE SCOPURI CONEXE CU ACESTEA.

Mesajul nostru se adresează tuturor oamenilor, indiferent daca ei cred în Dumnezeu sau sunt atei, indiferent de religie, rasă, sex sau vârstă.