• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Pe data de 21 iunie 2016 va avea loc celebrarea Zilei Internationale Yoga, care a ajuns deja la a doua editie. Inca din luna decembrie 2014,  Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a proclamat ziua de 21 iunie drept „Zi InternaționalaYoga”. Aceasta proclamatie a venit in urma adoptarii unei masuri propuse de prim ministrul indian Narendra Modi, care a spus ca yoga permite oamenilor „sa descopere sensul de unitate cu sinele, lumea si natura”.

  India a propus aceasta data (de 21 iunie), deoarece ea reprezinta o zi importanta,  fiind ziua solstitiului de vara – o sarbatoare ce are o semnificație deosebita in multe culturi cu traditii milenare.

  Trebuie sa amintim ca India este singura tara care un minister pentru yoga.
  Noi avem convingerea ca, datorită importantei pe care yoga o are pentru viata firească a oamenilor, în viitor fiecare tara va avea un astfel de minister.
  Daca nu practicati yoga poate ca o astfel de afirmatie v-ar putea parea stranie, dar atunci cand cineva simte lumina si energia pe care yoga o aduce in viata sa și universalitatea pe care o au metodele autentice yoghine tide să considere că o astfel de decizie politica este un fapt necesar.

  Pentru a expansiona Ziua Internationala Yoga și frumusetea practicilor yoga va invităm la un eveniment dedicat eicare va avea loc pe data de 21 iunie 2016, insa a carui locatie nu a fost stabilita inca. Vom reveni cu amanunte pentru cei care doresc sa participle.

  Să ne unim prin yoga, să descoperim împreună principiile acestei arte de a trăi prin iubire de sine, putere interioară, blândeţe, recunoştinţă, bucurie şi pace.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...
 • Am facut un magazin online pentru yoghini - www.bms.life :
 • izoprene, pături, perne de meditație, cărți de yoga și nutriție, obiecte pentru yoga
 • apă minerala de calitate, sucuri naturale
 • hrană sănătoasă pentru yoghini, pâine, cereale, mezeluri de soia, miere
 • produse naturiste terapeutice
  Aici urmărim să avem
  TOT CE ARE NEVOIE UN YOGHIN
  Dacă tot avem nevoie să cumpărăm ceva
  mai bine cumpărăm de aici
  și ajutăm și magazinul și pe noi.