• pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0762.663.153
 • suntem pe Facebook AICI
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga se fac ACUM
 • cursurile TTC200 de profesori de yoga incep pe data de 19 octombrie 2019 iar înscrierile se fac AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  astrolog.jpg

  Joi, 2 octombrie, între orele 06:45-07:30
  Aspect astrologic benefic: Marte în sextil cu Pluto.
  Efecte: Acest aspect trezeşte puterea de transmutare a potenţialului creator şi face posibilă sublimarea spontană a energiilor rezultante în pasionalitate armonioasă şi elevată. Dinamizează curajul în acţiunile benefice ce implică autodepăşire, impulsionează transformarea spirituală prin orientarea conştientă a voinţei individuale către o stare inefabilă de abandon în faţa voinţei lui DUMNEZEU TATĂL. Facilitează depăşirea egoismului şi totodată este o şansă excelentă pentru îmbunătăţirea autocontrolului.

  Duminică, 5 octombrie, între orele 11:05-11:50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Jupiter. Efecte: Permite trăirea profundă a unei stări spirituale excepţionale care ne apare atunci când realizăm meditaţie yoghină. Face să apară o stare pregnantă de expansiune a conştiinţei în sfera spirituală. Face să se intensifice emoţiile benefice. Trezeşte stările de devoţiune. Face să crească puterea de transfigurare. Facilitează comunicarea telepatică inefabilă cu entităţile spirituale, elevate, din universul astral. Face să se trezească iubirea pură, dragostea de adevăr şi dreptate. Trezeşte şi dinamizează în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară o trăire plenară a unor stări de fericire fără obiect. Favorizează vindecările paranormale, îmbunătăţeşte starea de sănătate.

  Luni, 6 octombrie, între orele 23:40-00:25
  Aspect astrologic benefic:
  Soare în conjuncţie cu Mercur.
  Efecte: Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, face să apară o stare detaşată de competitivitate, conferă claritate în gândire, trezeşte simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect trezeşte şi amplifică memoria şi puterea intelectului, face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le-am început. Facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. Face să se amplifice unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi face să fie susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei, trezeşte creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale ce au fost acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale de valoare. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive, perverse şi bolnăvicioase.

  Marţi, 7 octombrie, orele 08:30-09:15 – un aspect astrologic benefic:
  Venus în sextil cu Saturn.
  Efecte: Acest aspect trezeşte o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depăşirea superficialităţii şi facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul de sine şi fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia tainicã a acestui aspect trezeşte puterea de a percepe în mod spontan frumuseţea interioară şi facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, trezeşte responsabilitatea emoţională. Face să apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare şi nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială şi cea spirituală.

  Vineri, 10 octombrie, între orele 08:30-09:15
  aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Uranus.
  Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitate, creativitate superioară şi spontaneitate în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii confictuale.

  Luni, 13 octombrie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic: ora 00:00. Perioada favorabilă este: duminică, 12 octombrie, ora 17:00 şi luni, 13 octombrie, ora 07:00.

  Marţi, 14 octombrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a LUNII PLINE începe marţi, 14 octombrie, la ora 05:01 şi se încheie miercuri, 15 octombrie, la ora 17:01. Momentul de maximă influenţă nefastă a LUNII PLINE: marţi, 14 octombrie, la ora 23:01.

  Marţi, 14 octombrie, între orele 16:00-16:45 – aspect astrologic benefic:
  Soare în trigon cu Neptun.
  Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia şi imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată, simţul artistic, face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia

  Miercuri, 22 octombrie – între orele 03:05-03:35 – aspect astrologic benefic:
  Soare în sextil cu Pluto.
  Efecte: Acest aspect trezeşte energia tainică a voinţei, face să apară o stare pregnantă de aspiraţie spirituală, facilitează înţelegerea superioară şi profundă a cunoştinţelor ezoterice; conferă apariţia unei stări de încredere mult mărită în forţele proprii, face să se trezească în fiinţă o forţă benefică profund transformatoare, face posibilă intuirea şi revelarea menirii noastre în această viaţă. De asemeni, acest aspect conferă puterea de a ne abandona în faţa Voinţei lui DUMNEZEU. Permite valorificarea şanselor de a realiza un salt spiritual, amplifică procesul lăuntric de autotransfigurare şi de raportare inspirată şi profundă la propriul suflet.

  Sâmbătă, 25 octombrie/Duminică, 26 octombrie se trece la ORA de IARNĂ (se scade o oră): ora 01:00 devine ora 0:00.

  Duminică, 26 octombrie/Luni, 27 octombrie, între orele 23:30-01:00 – SHIVARATRI – se poate face cu mare eficienta meditaţie de comuniune cu SHIVA.

  Luni, 27 octombrie
  Soare în sextil cu Jupiter.
  Efecte: Acest aspect amplifică starea de expansiune interioară, generozitatea, demnitatea şi bunăvoinţa. Face să se manifeste dragostea de adevăr şi frumos, optimismul, bucuria de a trăi. Trezeşte simţul didactic, favorizează exprimarea calităţilor oratorice, identificarea profundă cu maestrul spiritual. Oferă şansa de a trezi în fiinţa noastră starea de dăruire conştientă faţă de idealul spiritual, favorizează trezirea sufletului şi capacitatea de a lua decizii pline de înţelepciune.

  Joi, 30 octombrie, între orele 07:50-08:35 – Mercur în trigon cu Neptun.
  Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare. Dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.

  Vineri, 31 octombrie – Marte în sextil cu Saturn.
  Efecte: Acest aspect favorizează apariţia spontană a unei stări de echilibru emoţional profund, facilitează transformarea creatoare a aspectelor rigide ale fiinţei în calităţi cum ar fi: tenacitatea, perseverenţa, încrederea mărită în forţele proprii, umilinţa, discernământul. Sunt pregnant activate disponibilităţile mentale şi senzoriale latente; totodată în acest moment se poate amplifica memoria pe termen lung. Se trezeşte capacitatea de a ne aminti secvenţe care provin din existenţele noastre anterioare. Acest aspect favorizează percepţia spontană a stării de mister copleşitor a lui DUMNEZEU TATĂL.

  Vineri, 31 octombrie, între orele 22:15-23:00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Marte în trigon cu Uranus. Efecte: Dinamizează într-un mod cu totul excepţional sfera mentală şi totodată ne trezeşte intuiţia, discernământul, originalitatea, spontaneitatea în exprimarea ideilor. Facilitează sublimarea energiilor mentale inferioare, amplifică puterea de concentrare mentală, ne ajută la înţelegerea şi asimilarea valorilor abstracte, ne ajută să devenim un tainic releu divin.

  ………………………………………………………………………………………
  adanimatitude-m.jpg

  Este posibil sa simti si sa practici cea mai inalta spiritualitate, morala si etica, fiind in mijlocul vietii si bucurandu-te din plin de ea?

  Da, este posibil!

  Este posibil sa fii o fiinta buna, inteligenta, cu succes social si chiar cu multi prieteni si persoane care te apreciaza si te iubesc sincer… fara sa faci compromisuri si fara sa iti ” pierzi sufletul” urmarind banii, puterea, gloria sau aprecierea celorlati?

  Da, este posibil!

  VA INVITAM pe

  Calea Inimii – AdAnima

  Cursul esoteric pentru
  trezirea sufletului,
  cunoastere de Sine si
  integrare spirituala in mijlocul vietii.

  Calea Inimii – AdAnima este o forma esentiala de practica ce conduce foarte direct la realizarea esentei lumii fenomenale, generand integrarea spirituala in mijlocul vietii, trezirea sufletului si cunoasterea de Sine.

  Cursul este intensiv si are durata a 3 ore saptamanal, timp de minim un an.
  Pentru a participa la curs este necesara o plata de 35 lei pe luna, iar prima luna de curs este gratuita.
  Cursul contine
  -informatii speciale din domeniile alimentatiei naturale,
  – eneagrama,
  – meditatie Adanima,
  – meditatie in actiune
  – retrageri spirituale de scurta durată,
  – metode de dezvoltare personala si de obtinere a starii de succes,
  – descoperirea menirii spirituale proprii si dezvoltarea metodelor pentru implinirea ei,
  – isihasm – oratio mentis
  -yoga inimii,
  – hatha yoga – elemente pregatitoare
  – tao
  – psihologie si parapsihologie
  – metode de armonizare a relatiei de cuplu si continenta sexuala.

  Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine isi propune oferirea posibilitatii de raportare autentica la viata si la Sine, de a putea fi cat mai mult “noi insine”, la cel mai bun potential posibil, cat mai corecti si cat mai autentici.

  Calea Inimii- Adanima nu prezinta problemele miscarii New Age si ofera posibilitatea unui real progres spiritual.

  …………………………………………………..

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...